NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ INSTAGRAM

Μαρία Καβογιάννη-Σμαράγδα Καρύδη: To βίντεο από τις πρόβες για τις Μάγισσες της Σμύρνης που σαρώνει στο Instagram


Τον Οκτώβριο στη σκηνή του «Παλλάς» θα ζωντανέψει ένας κόσμος με «φίλτρα, έρωτες και παιχνίδια εξουσίας».

To best seller της Μάρας Μεϊμαρίδη «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή και σημαντικά ονόματα από τον χώρο της υποκριτικής θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια μεγάλη παραγωγή.

Το καλοκαίρι είναι πάντα μια περίοδος πυρετώδους προετοιμασίας για τους συντελεστές μιας θεατρικής παραγωγής μεγάλων προσδοκιών.

Ετσι, ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις μεταμορφώσεις των ηθοποιών για τις ανάγκες του ρόλου τους και στιγμιότυπα από τις πρόβες τους.

Ενα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του θεατρικού παραγωγού, Γιάννη Κεντ μας άνοιξε μια πόρτα στα «άδυτα» της προετοιμασίας των ηθοποιών για την παράσταση.

Eνας σπαρταριστός διάλογος μεταξύ Μαρίας Καβογιάννη και Σμαράγδας Καρύδη δείχνει ξεκάθαρα ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει και τις δύο: το πηγαίο χιούμορ τους. Οι δυο τους συνομιλούν και μέσα από ατάκες μας δίνουν την ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας.

Μαρία Καβογιάννη και Σμαράγδα Καρύδη κλέβουν την παράσταση! Πάνω από 9.000 άτομα έχουν δει το βίντεο και τα σχόλια είναι αποθεωτικά για τις δύο ηθοποιούς! 

Δείτε το!

 

Οι μεταμορφώσεις των ηθοποιών για τις ανάγκες του ρόλου τους είναι εντυπωσιακές και έχουμε πάρει ήδη μια πρώτη γεύση μέσα σε φωτογραφίες: