AP
AP
CYNTHIA NIXON

Οι πολιτικοί αντίπαλοι της Σίνθια Νίξον την αποκάλεσαν «λεσβία χωρίς προσόντα» -Η επική της απάντηση


Η Σίνθια Νίξον έχει μπει για τα καλά στον πολιτικό στίβο διεκδικώντας το αξίωμα του Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης.

Από τότε που πήρε αυτή την απόφαση, έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις, είτε σε πολιτικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Η 52χρονη, εκτός από το γεγονός ότι είναι γυναίκα ηθοποιός και ακτιβίστρια, έχει μιλήσει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία της και έχει δεχτεί κριτική για όλα αυτά.

Η Νίξον διεκδικεί την κυβερνητική θέση, ως υποψήφια, με αντίπαλο τον 60χρονο Άντριου Κουόμο, νυν Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης και οι δύο από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών και επικριτές του προέδρου Τραμπ.

Ωστόσο, αντίπαλοι της ίδιας, της επιτίθενται με δόλια μέσα και απρεπείς εκφράσεις πραγματοποιώντας «χτυπήματα κάτω από την μέση».

Συγκεκριμένα, η σύμβουλος στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, Κριστίν Κουίν, δήλωσε στους New York Times ότι η Νίξον είναι «μια λεσβία χωρίς προσόντα» ενώ ο μεγάλος αντίπαλός της την αποκαλεί συχνά «σωματείο». Ακόμη, οι εργαζόμενοι στο αντίπαλο στρατόπεδο την έχουν αποκαλέσει «ανισόρροπη/διαταραγμένη» σε σεξιστικές επιθέσεις.

AP
AP

Μετά τις άδικες φραστικές επιθέσεις, η Νίξον αποφάσισε να απαντήσει και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Συγκεκριμένα, έγραψε και δημοσίευσε ένα Tweet, όπου αποστομώνει τους πάντες:

«Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, με αποκάλεσαν: «Λεσβία χωρίς προσόντα», «σωματείο», «ανισόρροπη». Δεν γεννήθηκα γιος Κυβερνήτη. Γεννήθηκα κόρη ανύπαντρης μητέρας και μεγάλωσα σε ένα διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου με ένα δωμάτιο και χωρίς ασανσέρ. Και το όνομα μου είναι Σίνθια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σκιαγραφεί τα προνόμια που είχε ο πολιτικός της αντίπαλος και δεν είχε η ίδια, διαλύοντας τα trolls μια και καλή. Φυσικά, το Twitter πήρε φωτιά υποστηρίζοντας την Νίξον.