NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ FACEBOOK

Η πιο συγκινητική φωτογραφία του Άκη Σακελλαρίου από την τελευταία παράσταση του Mammia Mia


Φινάλε για την περιοδεία του Mamma Mia!, το βράδυ της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο.

Αυτή η παράσταση, δεν ήταν σαν τις προηγούμενες. Η συγκινησιακή φόρτιση ήταν διάχυτη. Μια βραδιά με ένα μεγάλο χαμόγελο ανακούφισης: ο Άκης Σακελλαρίου, γεμάτος ενέργεια, επέστρεψε στη θεατρική σκηνή μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Tον Ιούλιο, ο ηθοποιός προσβλήθηκε από το βακτήριο legionella και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για αρκετά 24ωρα. O Aλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν ο ηθοποιός που τον αντικατέστησε σε μεγάλο μέρος της περιοδείας της παράστασης.

Η σκέψη όλων ήταν στην μάχη που έδινε με περίσσιο σθένος ο ηθοποιός.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Άκης Σακελλαρίου, έγινε και πάλι ο Sam Carmichael και καταχειροκροτήθηκε. Ανάμεσα στους θεατές, ήταν οι άνθρωποι που βοήθησαν τον ηθοποιό να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του.

«Όποιος σώζει μια ζωή σώζει όλο το κόσμο...Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜEΘ του ΚΑΑ ( σσ. Κέντρο Αναπνευστικής Ανεπάρκειας) του Σωτηρία» έγραψε ο ηθοποιός ποζάροντας μετά το τέλος της παράστασης με τους δικούς υπερήρωες, τους ανθρώπους που του έσωσαν τη ζωή.

Άκης Σακελλαρίου/ Facebook
Άκης Σακελλαρίου/ Facebook

Δείτε την δημοσίευση του Άκη Σακελλαρίου 

 

 

 

Λίγο μετά ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες από την παράσταση:

 

 

Η Μαρκέλλα Καζαμία, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της παράστασης, δημοσίευσε δύο βίντεο από την τελευταία παράσταση του Mamma Mia. Το «τελευταίο χειροκρότημα» στους συντελεστές ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της διαδρομής της παράστασης.