skoulos/ Ιnstagram
skoulos/ Ιnstagram
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Δημήτρης Σκουλός: 10 διάσημες γυναίκες που πόζαραν στον φακό του ταλαντούχου κριτή του GNTM


Το ταλέντο του Δημήτρη Σκουλού είναι γνωστό στους ανθρώπους της μόδας.

Ειναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από φωτογραφίες που υμνούν την ομορφιά: σε μεγάλα περιοδικά, σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες.

Με την συμμετοχή του στο Greece’s Next Top Model πήρε το βάπτισμα του πυρός στον αχανή τηλεοπτικό κόσμο. Ο Δημήτρης Σκουλός, με την πορεία του, έχει δείξει ότι όταν πιστεύεις στο όνειρό σου, κάνεις και τους άλλους να πιστεύουν σε αυτό. 

«Ξεκίνησα από μικρό παιδί να αγοράζω φακούς, φωτογραφικές μηχανές, φιλμ. Το έκανα για χόμπι. Όταν ήμουν αρκετά πιο μεγάλος, κάποιες φωτογραφίες φίλων που είχα φωτογραφίσει –με τη δική μου ματιά και αισθητική– έπεσαν στα χέρια ενός γραφείου. Επικοινώνησαν μαζί μου και με ρώτησαν για τις φωτογραφίες και αν ενδιαφέρομαι να κάνω συνεργαστώ μαζί τους για μια δουλειά. Απάντησα θετικά, αν και τότε είχα δουλειά. Βέβαια, δεν είναι κακό να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα. Μάλλον ευλογία θα έλεγα… Οπότε όλα έγιναν πολύ τυχαία, χωρίς να κυνηγήσω τίποτε...(…) Θυμάμαι πως μου τηλεφώνησαν από το πρακτορείο στο οποίο ανήκα και μου είπαν πως ένα μεγάλο ξένο περιοδικό έχει δει τη δουλειά μου και θα ήθελε να συνεργαστούμε. Έπρεπε να πάω στο Παρίσι και να φωτογραφίσω κάποιες μόδες για λογαριασμό τους. Έτσι κι έγινε.» έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο People και τον Γιώργο Πράτανο.

Η 6χρονη κόρη του Δημήτρη Σκουλού έχει το προνόμιο να μεγαλώνει με γονείς που της μαθαίνουν ότι «Αυτό που είμαστε είναι κάτι μοναδικό και ανεπανάληπτο».

Στην πρεμιέρα του Greece’s Next Top Model, ο φωτογράφος αποδόμησε με τον δικό του τρόπο όλα τα «πλαστικά» πρότυπα ομορφιάς.

Αυτά ήταν τα λόγια του σε μια 18χρονη διαγωνιζόμενη που «πείραξε» από νωρίς την φυσική της ομορφιά με την συγκατάθεση της μητέρας της: «Ο τρόπος που μίλησες, δείχνει μια κοπέλα πάρα πολύ έξυπνη, που θα σπουδάσει και θα τα πάει πάρα πολύ καλά. Το ότι πείραξες τον εαυτό σου δεν το θεωρώ καθόλου εξυπνάδα. Εγώ, σαν πατέρας που έχω κόρη, δεν θα το επέτρεπα. Το θεωρώ λάθος. Την κόρη μου, την μαθαίνω από τώρα να αγαπάει τον εαυτό της γι’αυτό που είναι. Αν είναι άσχημη δεν πειράζει. Έτσι γεννήθηκε. Ούτε εγώ είμαι κούκλος. Αυτό αγαπάω σε μένα και δεν το αλλάζω. Δεν μπορώ να πάω σε έναν χειρουργό να με αλλάξει γιατί έτσι γεννήθηκα. Έτσι με έκανε η μητέρα μου...».

Μπήκαμε στον λογαριασμό του Δημήτρη Σκουλού στο Instagram και διαλέξαμε φωτογραφίες 10 διάσημων γυναικών που αφέθηκαν στον φακό του:

1) Ελένη Φουρέιρα 

 

 

 

 

2) Mαίρη Συνατσάκη

 

 

3) Αθηνά Οικονομάκου 

 

4) Υβόννη Μπόσνιακ 

 

 

5) Ευαγγελία Αραβανή 

 

 

6) Δούκισσα Νομικού 

 

 

7) Νάντια Μπουλέ-  8) Τόνια Σωτηροπούλου 

 

 

9) Δέσποινα Βανδή

 

10) Nατάσσα Μποφίλιου