AP/Matt Dunham
AP/Matt Dunham
MEGHAN MARKLE EFFECT

Το outfit που έκανε μόδα η Μέγκαν Μαρκλ και γίνεται ανάρπαστο σε όλο τον κόσμο


Η Μέγκαν Μαρκλ είναι η επιτομή του στιλ και της κομψότητας.

Δικαιολογημένα το Meghan Markle effect επηρεάζει τον κόσμο της μόδας, κάνοντάς την το πρότυπο πολλών γυναικών, όσον αφορά στο ντύσιμο.

Ότι φορά γίνεται αμέσως ανάρπαστο, καθώς δεν επιλέγει μόνο μεγάλους Οίκους αλλά και οικονομικά και προσιτά στον μέσο πολίτη brands ρούχων.

Είναι πάντα σικ αλλά και μοντέρνα, διακριτική αλλά και εντυπωσιακή.

Μάλιστα, τα outift που επιλέγει γίνονται αμέσως fashion trends και όλα τα brands κυκλοφορούν παρόμοιες κόπιες που γίνονται αμέσως ανάρπαστες.

Σύμφωνα με την ASOS, υπάρχει ένα συγκεκριμένο ντύσιμο της Δούκισσας του Σάσεξ που έχει προκαλέσει φρενίτιδα και κυκλοφορεί σε όλον τον κόσμο.

Και αυτό δεν είναι άλλο από το ανδρόγυνο λουκ που συνηθίζει να επιλέγει η Μέγκαν για πολλές δημόσιες εμφανίσεις της, σπάζοντας μάλιστα το πρωτόκολλο.

AP
AP

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του βρετανικού retailer αποκάλυψε στο Bustle, ότι οι πωλήσεις των κουστουμιών έχουν αυξηθεί κατά 129% φέτος!

Ακόμη, έκανε μόδα το φόρεμα-κοστούμι (σμόκιν) ή αλλιώς tuxedo dress, όταν το φόρεσε πριν λίγο καιρό σε εκδήλωση με τον πρίγκιπα Χάρι. 

AP
AP

Φαίνεται ότι πρόκειται για ένα αγαπημένο σύνολο της Μέγκαν, το κλασσικό σακάκι και το παντελόνι, πάντα με μια πινελιά μοντέρνου είτε στις γόβες είτε στο τοπ που επιλέγει για να συνδυάσει το κοστούμι της.

Το κοστούμι είναι ένα must have κομμάτι σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, κατάλληλο για το γραφείο αλλά και μια καλή έξοδο, συνδυασμένο με τον κατάλληλο τρόπο.

AP
AP

Δεν είναι παράλογο, οπότε, που γίνεται sold out σε όλα τα καταστήματα ανά τον κόσμο!

Μια καλή κόπια του tuxedo dress της Μέγκαν, μπορείτε να βρείτε στο lynneshop.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If it makes you happy.... buy it!  #lynneshop #shoponline #linkinbio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lynne (@lynne_world) στις 10 Σεπ, 2018 στις 10:32 πμ PDT