H Kέιτ Μος στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, Φωτογραφία: ΑP images/Charles Sykes
H Kέιτ Μος στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, Φωτογραφία: ΑP images/Charles Sykes
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σπάνια συνέντευξη της Κέιτ Μος -«Τα πρώτα χρόνια με πίεζαν να ποζάρω γυμνόστηθη»


«Eίμαι πια καλό κορίτσι. Κοιμάμαι πολύ, πίνω πολύ νερό και έχω ελαττώσει το κάπνισμα. Φροντίζω περισσότερο τον εαυτό μου» σημείωσε η Κέιτ Μος σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. 

Το 44χρονο μοντέλο εμφανίστηκε στην αμερικανική εκπομπή «Today» της Μέγκιν Κέλι και μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της καθώς και για την 15χρονη κόρη της Λίλα Γκρέις. 

«Η μητέρα μου πίστευε ότι δεν έχω φωτογένεια» αποκάλυψε αρχικά η Κέιτ Μος, η οποία ασχολήθηκε με το μόντελινγκ εντελώς τυχαία όταν η ατζέτισσά της την ανακάλυψε μέσα στο αεροπλάνο. 

Μότο της είναι «Ποτέ μην παραπονιέσαι, ποτέ μην εξηγείς». Το γνωστό μοντέλο εξήγησε πως δεν μπορείς να κάνεις το παραμικρό γι αυτά που σκέφτονται οι άλλοι για σένα. Δεν έχει σημασία τι λένε οι άλλοι για σένα. Ακόμη κι αν είναι ψέματα. 

«Απλώς ξεπέρασέ το. Αν ξέρεις ποια είσαι, τότε μόνο μπορείς να επιβιώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Η Κέιτ Μος μίλησε και για την κόρη της, η οποία είναι 15 ετών. Τόνισε ότι δεν την νοιάζει αν θα ασχοληθεί με το μόντελινγκ και ότι θα την στηρίξει σε ό,τι κάνει. «Θα είμαι η μάνταζερ της και θα την στηρίξω σε ο,τιδήποτε θελήσει να κάνει».

Η Κέιτ Μος είναι ένας θρύλος της μόδας και ίσως το πιο αναγνωρίσιμο μοντέλο στον κόσμο. Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε πως τα πρώτα χρόνια της καριέρας της πιεζόταν και αισθανόταν άβολα όταν πόζαρε τόπλες. 

«Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Ναι, υπήρχε πίεση να ποζάρω γυμνόστηθη. Δεν χρειάζεται να το κάνουν τα νέα μοντέλα αν δεν αισθάνονται άνετα με αυτό» σημείωσε.

«Δεν θα άφηνα την κόρη μου να το κάνει. Την κοιτάζω τώρα που είναι 15 ετών και σκέφτομαι πως το να ποζάρω τόπλες στην ηλικία της ήταν τρελό», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

 

Apimages
Apimages