Instagram @kyliejenner
Instagram @kyliejenner
15|09|2018 12:33
SHARE
ΤΗΕ ΤRIPLETS

Γιατί όλοι σταματούν να δουν από κοντά τη φωτογραφία με τα παιδιά των Καρντάσιαν


Η οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ δεν παύει να απασχολεί τα media και να διεκδικεί όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Πότε με της αισθησιακές πόζες της Κιμ και τα «περίεργα» αξεσουάρ που επιλέγει να φορέσει, πότε με τις παράλληλες εγκυμοσύνες «μυστήριο» και την απιστία του συντρόφου της Κλόε, ζουν μια ζωή, αληθινό ριάλιτι show.

Ακόμα και τα πιο μικρά μέλη της οικογένειας δεν έχουν ξεφύγει από την προβολή.

Φυσικά τα μωρά των Καρντάσιαν είναι από τα πιο χαριτωμένα που έχουμε δει και κάθε φορά που κάποια από τις διάσημες μαμάδες του Chicago, της Stormi και της Τrue, μοιράζεται μια φωτογραφία τους, κάνει το ίντερνετ και «λιώνει».

Πόσο μάλλον όταν τα μωράκια εμφανίζονται όλα μαζί.

Η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τα τρία γλυκά μωράκια και το πέτυχε ξανά.

«Τhe triplets», έγραψε στην λεζάντα. Στην τρυφερή φωτογραφία τα βλέπουμε καθισμένα στην σειρά να κοιτούν -μάλλον απορημένα- τον φακό, με την έκφραση στα προσωπάκια τους να φανερώνει έκπληξη.

 

 

Η ομοιότητα τους είναι εντυπωσιακή, τόση που με την πρώτη ματιά δυσκολευτήκαμε να τα ξεχωρίσουμε. Η Stormi, o Chicagο και η Τrue ήταν εκείνοι που έκλεψαν την προσοχή από τις δημοφιλείς, τηλεπερσόνες μαμάδες τους.

Η παιδική τους αθωότητα ξετρέλανε τους θαυμαστές της Κιμ που χάρισαν στην φωτογραφία εκατομμύρια like μέσα σε λίγες μόνο ώρες.