Instagram @mariampekatwrou
Instagram @mariampekatwrou
16|09|2018 11:38
SHARE
ΓΑΜΟΣ ΟΝΕΙΡΟ

Γάμος Ρέμου - Μπόσνιακ: Ο ρομαντικός τρόπος που επέλεξε το ζευγάρι με την κόρη του να φύγει από το πάρτι


O γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ θα μας μείνει αξέχαστος.

Τα πάντα ήταν σχεδιασμένα με προσοχή και γούστο, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Από το κομψό και θηλυκό νυφικό της Υβόννης, την όμορφη τοποθεσία στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά, τη διακόσμηση του χώρου και τις μπομπονιέρες.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό χώρο αλλά και εκείνο της μουσικής διασκέδασαν στο ξέφρενο πάρτι που στήθηκε στην συνέχεια. Εκεί φυσικά τραγούδησε και ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος.

Όταν τα φώτα της γιορτής άρχισαν σιγά σιγά να σβήνουν, το ζευγάρι διάλεξε τον πιο ρομαντικό τρόπο για να αποχωρίσει. Οι δύο τους, μαζί με την κορούλα τους Ελένη, έφυγαν μέσα σε μια λευκή βάρκα από την λίμνη που βρίσκεται στο κτήμα. Με αυτήν κατέφθασε προηγουμένως η νύφη για να γίνει ο γάμος. Ο χαμηλός φωτισμός που δημιουργούσαν τα φαναράκια αλλά και τα μπαλόνια τριγύρω, έκαναν το σκηνικό ειδυλλιακό.

 

 

 

Το ζευγάρι δείχνει πολύ ευτυχισμένο καθώς ετοιμάζεται να επιβιβαστεί. Το βίντεο με την αποχώρηση του ζευγαριού μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Θέμης Γεωργαντάς που ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους. Στην λεζάντα τους εύχεται «Να ζήσετε!!! Μόνο αγάπη και χαμόγελα», ενώ και ο Σάκης Ρουβάς τους ευχήθηκε μέσα από μια υπέροχη φωτογραφία σε Instagram story.  Εμείς να τους ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτο!