AP/Victoria Jones
AP/Victoria Jones
PRINCE HARRY

Ο λόγος που ο πρίγκιπας Χάρι δεν σταματά να αγγίζει την βέρα του δημοσίως -Τι σημαίνει αυτή η κίνηση


Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να αποτελεί το πρόσωπο της χρονιάς, ο πρίγκιπας Χάρι είναι όμως σίγουρα ο σύζυγος της χρονιάς. 

Κάθε φορά που συνοδεύει την εκλεκτή της καρδιάς του, βλέπουμε με πόση τρυφερότητα την κοιτά και την αγγίζει, όπως και έγινε στον γάμο της χρονιάς. Φαίνεται όμως ότι δεν σταματά εκεί.

Πρόσφατα, ο Δούκας του Σάσεξ επισκέφθηκε κέντρο επιχειρήσεων του Βρετανικού Στρατού, όπου και επιθεώρησε τους στρατιώτες.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Χάρι να αγγίζει την βέρα του, κάτι που όπως φαίνεται κάνει συχνά.

Τι σημαίνει όμως αυτή του η κίνηση;

Η Express μίλησε με την ειδικό αναλυτή της γλώσσας του σώματος, Judi James, που δήλωσε ότι οι άνδρες συχνά «παίζουν» με τη βέρα τους. Αυτό είναι σημάδι ότι του λείπει η αγαπημένη του, Μέγκαν.

«Στην περίπτωση του Χάρι, αυτό μοιάζει με τελετουργικό που του προσφέρει ηρεμία για δύο λόγους: είτε νιώθει πίεση είτε μοναξιά».

Getty Images
Getty Images

Σίγουρα θα ένιωθε κάποιου είδους πίεση καθώς ήταν η πρώτη φορά που εκπλήρωσε τα καθήκοντά του ως Στρατηγός των βασιλικών πεζοναυτών. Ακόμη, ήταν μια υποχρέωση χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ στο πλευρό του. 

«Δημιουργεί ένα φυσικό εμπόδιο με τα χέρια του αλλά με το να ψάχνει να πιάσει τη βέρα του και να παίζει με αυτήν, σημαίνει ότι του λείπει η στήριξη της συζύγου του», συνεχίζει η ειδικός.

AP
AP

Αντίθετα, αν κάποιος ανεβοκατεβάζει ή βγάζει την βέρα του, έχει συνήθως αρνητικό μήνυμα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην περίπτωση του Χάρι και της Μέγκαν!

splashnews
splashnews