AP
AP
THE CROWN

Ο λόγος της βασίλισσας -Η Κλερ Φόι συγκινείται καθώς παίρνει το πρώτο της Emmy για τον ρόλο της Ελισάβετ


Τα βραβεία Emmy πραγματοποιήθηκαν χθες με μεγάλη επιτυχία στο Microsoft Theater στο Λος Άντζελες.

Η Κλερ Φόι έλαβε το πρώτο της βραβείο Emmy ως «Καλύτερη γυναίκα ηθοποιός σε δραματική σειρά» για την ερμηνεία της ως βασίλισσα Ελισάβετ στη σειρά «The Crown».

Η 34χρονη Βρετανίδα ηθοποιός συγκινήθηκε κατά την παραλαβή του βραβείου της.

Μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων κύκλων, την θέση της θα πάρει η Ολίβια Κόλμαν.

Κατά την ευχαριστήρια ομιλία της, μίλησε για την σειρά που θα συνεχίσει χωρίς εκείνη και τον συμπρωταγωνιστή της Ματ Σμιθ, ενώ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει.

«Το αφιερώνω αυτό στο επόμενο καστ, στην επόμενη γενιά. Και το αφιερώνω στον Ματ Σμιθ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Τόμπιας Μένζιες θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Φίλιππο και η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ την πριγκίπισσα Μαργαρίτα στην τρίτη σεζόν.

ΑΡ
ΑΡ

Με δυσκολία συγκράτησε, μάλιστα, τα δάκρυά της και εμφανώς συγκινημένη είπε: «Μου δόθηκε ένας ρόλος που δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχα την ευκαιρία να παίξω», αναφερόμενη στην βασίλισσα της Αγγλίας.

«Αυτό δεν περίμενα να συμβεί», ανέφερε έκπληκτη καθώς ήταν η πρώτη της υποψηφιότητα και νίκη για βραβείο Emmy.

AP
AP

«Ένιωσα υπερήφανη που άνηκα στην συντροφιά αξιοσημείωτων ηθοποιών. Ξέρω ότι όλοι μιλούν τώρα για τις γυναίκες της βιομηχανίας του θεάματος – blody hell! Τεχνικά, αυτό δεν είναι βρισιά», αστειεύτηκε η Βρετανίδα ηθοποιός.

«Ευχαριστώ, Emmy. Είχα τα καλύτερα δυόμιση χρόνια σε αυτή τη σειρά. Γνώρισα ανθρώπους που θα αγαπώ για πάντα», είπε ολοκληρώνοντας την ομιλία της.

AP
AP

Η Κλερ Φόι φόρεσε μια λευκή στράπλες τουαλέτα του Calvin Klein By Appointment με έναν μεγάλο φιόγκο στο πίσω μέρος, μαύρα πέδιλα και κρεμαστά διαμαντένια σκουλαρίκια.

Το κόκκινο κραγιόν που επέλεξε, τόνιζε την λευκή της επιδερμίδα.

Πριν λίγους μήνες είχε αποκαλυφθεί σκάνδαλο όσον αφορά το χάσμα ανάμεσα στα φύλλα, καθώς η Κλερ αμειβόταν λιγότερο από τον άνδρα συμπρωταγωνιστή της.