Ποια είναι η Άϊρα, η πανύψηλη Λιθουανή του Next Top Model που τρέλανε τους κριτές με τα πράσινα μάτια της | 0 bovary.gr
Ποια είναι η Άϊρα, η πανύψηλη Λιθουανή του Next Top Model που τρέλανε τους κριτές με τα πράσινα μάτια της | 0 bovary.gr
18|09|2018 12:51
SHARE
GNTM

Ποια είναι η Άϊρα, η πανύψηλη Λιθουανή του Next Top Model που τρέλανε τους κριτές με τα πράσινα μάτια της


To Greece’s Next Top Model είναι το fashion project του Star για τη νέα σεζόν και δείχνει ότι έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, ήδη από το πρώτο του επεισόδιο.

Οι πλαστικές επεμβάσεις είναι «κόκκινο πανί» για τους κριτές (Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό και Ηλιάνα Παπαγεωργίου): αρκετές κοπέλες εμφανίζονται στις οντισιόν έχοντας επέμβει στα φυσικά τους χαρακτηριστικά.

Αυτό το γεγονός όχι μόνο δεν προωθεί την πορεία τους μοντέλινγκ, αλλά καταφέρνει το εντελώς αντίθετο: ματαιώνει κάθε ενδεχόμενη συνεργασία με έναν μεγάλο οίκο μόδας.

Μια κοπέλα με εντυπωσιακή φυσική ομορφιά έκανε την εμφάνισή της στην οντισιόν του GNTM, στο επεισόδιο της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου. Η Άϊρα από τη Λιθουανία με το ακαταμάχητο βλέμμα της, το εντυπωσιακό ύψος της και τις αναλογίες της, εντυπωσίασε τους κριτές που -παμψηφεί!- της χάρισαν το διαβατήριο για την επόμενη φάση.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλατό έκανε εμφάνιση και ο σύντροφός της (ο οποίος έχει ασχοληθεί με το μόντελιγκ!). 

Λίγα λόγια δια στόματος της Άϊρα

«Είμαι η Aϊρα και ήρθα στο GNTM γιατί θέλω πάρα πολύ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ στο μέλλον. Γεννήθηκα στη Λιθουανία, οι γονείς μου χώρισαν και πήγαμε στην Ιρλανδία για μερικά χρόνια. Επειτα, όταν ήμουν 9 χρονών, ήρθαμε στην Ελλάδα, μαζί με την μαμά μου και τον αδελφό μου. Από 15 ετών βοηθούσαμε την μητέρα μου στη δουλειά, επειδή τα φέρναμε λίγο δύσκολα και παράλληλα επειδή έλειπε όλη την ώρα για δουλειά, έπαιρνα το ρόλο της ουσιαστικά στο να προσέχω το μικρό μου αδελφό.

Στα 15 μου έκανα αρχή με το μόντελινγκ και εκεί κατάλαβα ότι μ’άρεσε πάρα πολύ και θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό».