Logo Timis/ Facebook
Logo Timis/ Facebook
ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ

Λόγω Τιμής τότε και τώρα: Μοναδικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του 1996 και του σήμερα


Πριν από δύο εβδομάδες, ένα βίντεο 56 δευτερολέπτων κατάφερε να γίνει viral μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Πλέον, οι προβολές του στο You Tube έχουν ξεπεράσει τις 290 χιλιάδες. Αναμενόμενο. Για έναν πολύ απλό λόγο: ό,τι συνδέεται με την αθωότητα των νεανικών μας χρόνων με νοσταλγία το ανακαλούμε στη μνήμη μας.

 

 

Ήταν 30 Σεπτεμβρίου του 1996 όταν μια παρέα νέων και ταλαντούχων ηθοποιών έκανε την εμφάνισή της στους δέκτες μας: Άλκης Κούρκουλος, Βίκυ Βολιώτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Αγγελική Δημητρακοπούλου.

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου έμελλε να γράψει ένα σενάριο που άφησε το χρυσό του αποτύπωμα στην ιδιωτική τηλεόραση. Ο Λάμπης Ζαρουτιάδης το σκηνοθέτησε με τον αυθορμητισμό που σήμερα λείπει από το τηλεοπτικό σκηνικό. Το Λόγω Τιμής, η σειρά-σταθμός του Mega, επιστρέφει μετά από 20 χρόνια.

Eνας στίχος των αδερφών Kατσιμίχα λέει ότι «Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά».

Κάπως έτσι: η παρέα του Λόγω Τιμής συναντιέται ξανά και ο χρόνος φαίνεται ότι συμμάχησε μαζί της και την βοήθησε να μην χαθεί στο πέρασμά του.

 

 

Το trailer του remake της σειράς συγκίνησε: οι κοινοποιήσεις στα social media ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Τα τελευταία χρόνια, έγιναν αρκετές προσπάθειες, από την πλευρά των δημιουργών, για την επιστροφή της σειράς στους δέκτες μας, που όμως δεν βρήκαν το έδαφος που προσδοκούσαν.

Μέχρι στιγμής -και λίγες ημέρες μετά την προβολή του νέου trailer- δεν έχει γίνει γνωστοποιηθεί πού θα δούμε το remake της σειράς. Η σελίδα της σειράς στο Facebook έχει συλλεκτικές φωτογραφίες από τα γυρίσματά της στη δεκαετία του 90. Δύο καρέ είδαμε και από το γύρισμα του trailer.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα ότι η παρέα των ηθοποιών του Λόγω Τιμής δεν χάθηκε γιατί ήταν «παρέα» και όταν έκλειναν οι κάμερες. 

 

Logo Timis/ Facebook
Logo Timis/ Facebook
Logo Timis/ Facebook
Logo Timis/ Facebook

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του χθες: 

 

 

Πηγή φωτογραφιών: Logo Timis/ Facebook