Getty Images
Getty Images
SERENA WILLIAMS

«Περήφανη για σένα»: Η Σερένα Γουίλιαμς στηρίζει την φιλανθρωπική δράση της Μέγκαν Μαρκλ με ένα τρυφερό μήνυμα


Η Μέγκαν Μαρκλ είναι πολύ αγαπητή τόσο στον απλό κόσμο όσο και στους celebrities.

Μια από τις διάσημες φίλες της Δούκισσας του Σάσεξ είναι η Σερένα Γουίλιαμς.

Η γνωστή τενίστρια παραβρέθηκε μάλιστα και στον βασιλικό γάμο της χρονιάς και δεν σταματά να στηρίζει την καλή της φίλη.

Πρόσφατα, η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε το πρώτο της solo project ως βασιλικό μέλος, το βιβλίο μαγειρικής για τα θύματα του πύργου Grenfell.

Εμφανίζεται στο εξώφυλλο του βιβλίου, έγραψε η ίδια τον πρόλογο και μαγείρεψε με τα μέλη της κουζίνας που στηρίζουν τα θύματα της φονικής φωτιάς, που άφησε πίσω 72 νεκρούς.

Η 36χρονη Αμερικανίδα τενίστρια αποφάσισε να εξυμνήσει την στενή της φίλη για αυτήν της την πρωτοβουλία με ένα μήνυμά της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από το βιβλίο μαγειρικής της Μέγκαν και έγραψε στη λεζάντα:

«Συνήθιζα να σε αποκαλώ Μέγκαν (και ακόμα) αλλά, αγαπητή Δούκισσα του Σάσεξ, το πρώτο σου project «Together», ένα βιβλίο μαγειρικής, ενώνει τις γυναίκες από όλες τις κουλτούρες. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο πολύ χαρούμενη γι’ αυτό και περήφανη για σένα. Είναι πανέμορφο -ποικιλία, ένταξη, ένωση σε θλίψη ή χαρά -υπάρχει τόσο πολύ αγάπη. Μάθετε περισσότερα και που μπορείτε να βρείτε αντίγραφο», ήταν το μήνυμά της.

Μάλιστα, η Σερένα έβαλε στο bio του Instagram της το link για το σχετικό βίντεο στο Youtube της βασιλικής οικογένειας. Στο βίντεο, η Μέγκαν αφηγείται την ιστορία της Hubb Community Kitchen, που ξεκίνησε μετά την τραγωδία του Grenfell, ως τρόπο να συνδεθούν, να μαγειρέψουν μαζί και να μοιραστούν συνταγές.

Από ότι φαίνεται η Σερένα και η Μέγκαν μοιράζονται μια δυνατή φιλία καθώς πάντα υποστηρίζουν η μία την δουλειά της άλλης.

AP
AP

Η Μέγκαν βλέπει συχνά αγώνες της Σερένα και εκείνη την στηρίζει και την επαινεί για το σημαντικό φιλανθρωπικό της έργο.

AP
AP