Ο Βρεττός Βρεττάκος με την Δέσποινα Βανδή το 2011, Φωτογραφία: NDP photo agency
Ο Βρεττός Βρεττάκος με την Δέσποινα Βανδή το 2011, Φωτογραφία: NDP photo agency
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Βρεττός Βρεττάκος: Τι λέει για την Ελένη Φουρέιρα και την λήξη της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή


Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision ενδυματολογικά θεωρήθηκε από τους ειδικούς η καλύτερη της φετινής διοργάνωσης.

Μάλιστα η βρετανική Vogue χαρακτήρισε την ολόσωμη φόρμα της τραγουδίστριας ως το πιο «legendary» ρούχο στην ιστορία του μουσικού θεσμού.

Πάνω από 600.000 μικρά κρύσταλλα Swarovski ράφτηκαν πάνω στην φόρμα σε ειδική παραγγελία και δημιουργός της είναι ο Ελληνας σχεδιαστής Βρεττός Βρεττάκος. 

«Ολα τα media τη χαρακτήρισαν Beyonce της Ευρώπης, και όχι άδικα. Η Ελένη πήρε φωτιά στη σκηνή. Έβλεπες μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα με τεράστιο εκτόπισμα, που τρέλαινε τον κόσμο από κάτω» έχει σημειώσει ο σχεδιαστής, ο οποίος έχει ντύσει και την Beyonce. 

O Ελληνας σχεδιαστής μίλησε στο περιοδικό People για τη διαδρομή της καριέρας του και τις συνεργασίες του. Μάλιστα αναφέρθηκε και στη λήξη της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή. 

Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Έχουν φορέσει ρούχα σου σχεδόν όλες οι διάσημες Ελληνίδες. Ποια απολαμβάνεις να ντύνεις;

Η Δέσποινα Βανδή είναι η πρώτη μου αγάπη. Μέσω εκείνης έγινε η εμφάνισή μου στην ελληνική σόουμπιζ. Δυστυχώς στην Ελλάδα όταν κάποιος λήξει μία συνεργασία θεωρείται ότι υπάρχει πρόβλημα σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχω να χωρίσω κάτι με κανέναν. Σε επαγγελματική βάση δεν μπορείς να είσαι με κάποιον επ’ αόριστον. Επίσης, η Έλενα Παπαρίζου έχει για εμένα τη στόφα του ανθρώπου του εξωτερικού. Την Ελένη Φουρέιρα την ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή που την είδα στο συγκρότημα Mystique. Τη θεωρώ ένα απίστευτο παιδί με τρομερή δυναμική. Πάντοτε θαύμαζα τους αυτοδημιούργητους ανθρώπους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#simply #thequeen @helenapaparizouofficial in #vrettosvrettakos_ custom made #jumpsuit with #420,000 @swarovski.crystals_official #great #finale #the #voice #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vrettos Vrettakos (@vrettosvrettakos_) στις 2 Μάρ, 2017 στις 11:26 πμ PST

Η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε δική σου δημιουργία για την εμφάνισή της στη Eurovision.

Είχα δεδομένο ότι θα είναι μέσα στην τριάδα. Είναι εξαιρετική και δουλεύει πολύ. Αν και με τον στιλίστα της, Μάρκο Ανδριώτη, ήμασταν ανάμεσα σε κορμάκι ή φόρμα, επιλέξαμε την ολόσωμη φόρμα ‒ και την ανέδειξε στο έπακρο. Το αποτέλεσμα ήταν από όλες τις πλευρές άρτιο: φωνητικά, σκηνική παρουσία και στιλιστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We 've found the winner!!! #eurovision2018 #eurovision #cyprus #fuego #foureira #performance #stage #portugal #cyp #gogirl #fire

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira Fans (@foureiraelenifans) στις 9 Μάι, 2018 στις 2:32 μμ PDT

Με όλη αυτή την επιτυχία, έχεις νιώσει τον ανταγωνισμό στον εγχώριο κόσμο της μόδας;

Έχω δεχτεί κύματα ανταγωνισμού. Η φιλοσοφία μου είναι η εξής: Κάποιους ανθρώπους τους αφήνω να κάνουν αυτό που πολλά χρόνια κάνουν καλά. Δηλαδή να εκτίθενται. Υπήρξαν φορές που αναρωτήθηκα το λόγο που γίνεται αυτό. Μετά διαπίστωσα πως για κάποιους είναι τρόπος ζωής. Από την άλλη έχω δεχτεί και την αμέριστη εκτίμηση από συναδέλφους.

Δείτε την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision με ολόσωμη φόρμα, δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου:

Διαβάστε επίσης: H Ελένη Φουρέιρα ανέβασε τόπλες φωτογραφία της και μας προτρέπει να είμαστε ο εαυτός μας