NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ

Η Άριελ Κωνσταντινίδη σε μια σπάνια οικογενειακή φωτογράφιση στα 46 της χρόνια -Η ζωή της ηθοποιού σήμερα


Πάνω από 6.000 κορίτσια είχαν δηλώσει συμμετοχή στην οντισιόν για το θεατρικό μιούζικαλ «Άννυ» που θα ανέβαινε στις αρχές της δεκαετίας του 80’, στην Αθήνα.

Τον ρόλο της 9χρονης Άννυ ενσάρκωσε ένα κορίτσι που αμέσως κέρδισε την προσοχή της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη. Το κορίτσι με τα λεπτά χαρακτηριστικά και το αθώο βλέμμα είχε την ιδανική φυσιογνωμία και την απαραίτητη σκηνική παρουσία για να υποστηρίξει τον ρόλο.

Πέρασαν πάνω από τρεις δεκαετίες από τότε. Η ηθοποιός συνέχισε την καριέρα της στην υποκριτική και έκανε αθόρυβα, συγκροτημένα βήματα σε τηλεόραση και θέατρο.
 

Η δεκαετία του 90’ ήταν ένας δυνατός σταθμός στην καριέρα της: η συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές εκτόξευσε την δημοφιλία της.

Πριν από δύο χρόνια, σε τηλεοπτική της συνέντευξη (στην εκπομπή Namaste), μίλησε για τα πρώτα χρόνια της ζωής της, που δεν ήταν τόσο ανέμελα, όσο των άλλων παιδιών της ηλικίας της:

«Χάθηκα σαν παιδί, έχασα λίγο την παιδικότητά μου, την φυσικότητά μου και τον αυθορμητισμό μου. Ήτανε μόνο κάτι τραυματικό, δεν ήταν κάτι ευχάριστο. Όλο αυτό με «δέσμευε» από το να είμαι παιδί. Έπρεπε να είμαι επαγγελματίας και να έχω μια συμπεριφορά που ήταν κόντρα στην φυσική κατάσταση ενός παιδιού. Moυ δημιούργησε πολύ μεγάλο πρόβλημα στην εφηβεία. Κλείστηκα πάρα πολύ στον εαυτό μου. Είχα αρχίσει να έχω ψυχοσωματικά, είχα κολικούς. Την δημιουργική μου παιδικότητα σιγά σιγά τώρα αρχίζω και την βγάζω προς τα έξω με χαρά, με καμία ενοχή και με κανένα φόβο».

Σήμερα, η Άριελ Κωνσταντινίδη ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή, με τον σύζυγο και τα δυο τους παιδιά: στα 46 της χρόνια, βιώνει την απόλυτη πληρότητα σε προσωπικό επίπεδο.

«Με τον Τάκη παντρευτήκαμε στο Δημαρχείο και κάναμε ένα σούπερ πάρτι για τους φίλους μας, γιατί δεν θέλαμε το συνήθη συμβολισμό του γάμου. Ειδικά μετά τη γέννηση των γιων μας, σκέφτομαι ότι θα ήθελα να παντρευτούμε σε εκκλησία, με παρανυφάκια τα παιδιά μας»,  εξομολογείται η ίδια στην Τζοβάνα Βλαχάβα για το περιοδικό Hello! H ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τα παιδιά της.