Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Juliette Binoche: Η επιτομή της κομψότητας μετά τα 50 -Με λευκό φόρεμα στο κόκκινο χαλί


Η γοητεία αυτής της ηθοποιού γίνεται όλο και πιο έντονη με το πέρασμα του χρόνου.

Δεν κάνει συχνές δημόσιες εμφανίσεις και όταν δίνει το παρών σε επίσημες εκδηλώσεις μαγνητίζει φλας και βλέμματα.

Πάνω από 30 χρόνια μετρά η καριέρα της Juliette Binoche, της Γαλλίδας ηθοποιού με το μοναδικό star quality.

Στα 54 της χρόνια, η ηθοποιός φαίνεται ότι έχει κερδίσει το στοίχημα του χρόνου: με την πιο πρόσφατη εμφάνισή της στο 66ο San Sebastian International Film Festival, στην Ισπανία, έδειξε για ακόμα μια φορά την ακαταμάχητη λάμψη που εκπέμπει η δυναμική της προσωπικότητα.

To υπέροχο λευκό φόρεμά της, με τις μαύρες λεπτομέρειες, με V ντεκολτέ και μανίκια τριών τετάρτων ήταν μια επιλογή που ανέδειξε το κλασικό στιλ που πρεσβεύει η ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια.

Το φόρεμα συνοδεύτηκε από κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ το μακιγιάζ της Juliette Binoche τόνιζε τα δυνατά της σημεία: τα μάτια και τα χείλη της.

Τα μαλλιά της είχαν έναν χαλαρό κυματισμό που της χάριζε επιπλέον θηλυκότητα και νεανικότητα.  Η ηθοποιός έχει μιλήσει δημόσια για την στάση της απέναντι στις αισθητικές επεμβάσεις: η Juliette Binoche είναι υπέρμαχος της ομορφιάς που ωριμάζει με τον χρόνο.

Είναι στο χέρι της κάθε γυναίκας να μεγαλώνει όμορφα και να μην παρεμβαίνει στα φυσικά της χαρακτηριστικά. Η ηθοποιός δεν έχει παραδοθεί αμαχητί στο χρόνο: τον έχει αφήσει, όμως, να της χαρίσει εμπειρίες, συγκινήσεις και ωριμότητα. Ολα αυτά αντανακλώνται στη σιγουριά που εκπέμπει.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image