Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Κλέλια Ρένεση, Φωτογραφία: annavlavianou/instagram
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Κλέλια Ρένεση, Φωτογραφία: annavlavianou/instagram
ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: To πρώτο βίντεο με την είσοδο της Κλέλιας Ρένεση στη σειρά


Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ με την Κλέλια Ρένεση να εισβάλλει στη ζωή του Ηλία, που υποδύεται με επιτυχία ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, στην σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Η «Μουρμούρα» ξαναχτυπά για έκτη χρονιά! Με παλιές και καινούργιες αγάπες! Θα ζήσουμε μαζί τους τις χαρές, τα παθήματα και τα… μαθήματα τους. Μια νέα χρονιά, με περισσότερο κέφι, φαντασία, έμπνευση και πολλή καθημερινότητα! Στην αστεία εκδοχή της.

Η καινούργια σεζόν θα βρει τον Ηλία μακριά από την Αθήνα, σε μια άλλη πόλη. Διευθυντής εφορίας πλέον, αλλά και φρεσκοχωρισμένος, μια που ο κοινός τους βίος με την Μαρίνα τελείωσε.

Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη δεν θα συνεχίσει στη σειρά την φετινή τηλεοπτική σεζόν. 

Δίπλα του και, ίσως όχι και τόσο στενοχωρημένη με τις εξελίξεις, η Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου) η μάνα–βράχος, που δεν θ’ αφήσει τον γιο της χωρίς στήριγμα, αλλά και χωρίς μουρμούρα.

Φαντάζει αδύνατο να δούμε τον Ηλία χωρίς τη Μαρίνα του, αλλά οι ανατροπές κρατούν άσβεστη αυτή τη φλόγα που λέγεται «Μουρμούρα».

Εξάλλου, ο «τυφώνας Καίτη» (Κλέλια Ρένεση) θα μπει δυναμικά στη ζωή του και θα φέρει τα πάνω κάτω. Νέα φάση ζωής για τον Ηλία, που κρύβει πολλές εκπλήξεις και θα γεμίσει με απίθανες καταστάσεις την καθημερινότητά του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης φωτογραφίζεται με τη νέα του παρτενέρ, Κλένια Ρένεση