Η fitness blogger Τζεν Μπρετ, Φωτογραφία: jenbretty/instagram
Η fitness blogger Τζεν Μπρετ, Φωτογραφία: jenbretty/instagram
ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

H απελευθέρωση μιας fitness blogger: Πήρε κιλά και έγινε ευτυχισμένη


H fitness blogger Τζέν Μπρετ από τον Καναδά μια ζωή φοβόταν μην πάρει βάρος. 

Το κακό ξεκίνησε όταν πήγαινε στο Δημοτικό και τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης της την κορόϊδευαν για τα παχουλά πόδια της.  

Εκείνη ως αντίδραση σταμάτησε να τρώει το κολατσιό της στο σχολείο. Στη συνέχεια σταμάτησε να τρώει και το βραδινό στο σπίτι. 

Ηθελε να νιώθει αρεστή και να την αγαπάνε. Αποτέλεσμα; Η Τζεν Μπρετ άρχισε να αδυνατίζει επικίνδυνα και να ανησυχούν οι γονείς της.

«Ολη μέρα σκεφτόμουν αν θα φάω κάτι και παχύνω. Δεν έβλεπα το φαγητό ως απόλαυση, αλλά μετρούσα τις θερμίδες. Ηταν μια αρρωστημένη κατάσταση» σημειώνει.

Ευτυχως όμως ζούμε πλέον σε μια εποχή που το σωματικό βάρος δεν είναι πλέον ντροπή και η body positive εικόνα κυριαρχεί όλο και περισσότερο. 

Η Τζεν Μπρετ πήγαινε στο γυμναστήριο για να μπορεί να φάει ύστερα. Ετσι δεν θα ένιωθε τύψεις για το φαγητό της. 

Δείτε το βίντεο που εξιστορεί τι πέρασε:

Κάποια στιγμή αποφάσισε ότι έπρεπε να αποδεχτεί τον εαυτό της και το σώμα της. Ηθελε να ζήσει σαν όλες τις άλλες κοπέλες. Μέχρι τότε απλά είχε εμμονή με το βάρος της. Ολες οι σκέψεις της ήταν γύρω από αυτό. 

«Ημουν αδύνατη και σε φόρμα, αλλά μέσα μου πέθαινα. Ενιωθα σαν νεκρή, τα έκανα όλα μηχανικά» σημειώνει. «Δεν μπορούσα άλλο να φοβάμαι. Δεν γινόταν να μην μπορώ να απολαύσω ένα φαγητό έξω με τους φίλους μου» συμπληρώνει.

Δείτε εδώ:

 

 

 

«Επρεπε να αλλάξω. Και σιγά σιγά άρχισα να μην αισθάνομαι άσχημα για το σώμα μου. Αρχισα να τρώω και να ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram που ήμουν πιο φυσιολογική και υγιής» τονίζει. 

«Τα μαλλιά μου έπεφταν, δεν είχα περίοδο και η ποιότητα της ζωής μου ήταν τραγική. Το μόνο που είχα ήταν ότι ήμουν πολύ αδύνατη».

 

 

Διαβάστε επίσης: «Τo πριν και το μετά μου»: To συγκλονιστικό ποστ της Τζόις Χατζοπούλου για τα πρότυπα ομορφιάς που προωθούν οι εκπομπές μόδας