Η Αβρίλ Λαβίν το 2015 στο Λος Άντζελες, Φωτογραφία: ΑP images
Η Αβρίλ Λαβίν το 2015 στο Λος Άντζελες, Φωτογραφία: ΑP images
COMEBACK

Yστερα από απουσία 5 ετών η Αβρίλ Λαβίν επιστρέφει τηλεοπτικά με νέο τραγούδι


Η τραγουδίστρια από τον Καναδά Αβρίλ Λαβίν που έγινε διάσημη στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με το «Complicated» και το «Girlfriend»  επιστρέφει στη δισκογραφία με νέο σινγκλ.

Σηματοδοτώντας την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση εδώ και χρόνια, η Αβρίλ Λαβίν παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της σινγκλ με τίτλο «Head Above Water», ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής του Jimmy Kimmel.

Η Αβρίλ Λαβίν προσβλήθηκε από τη νόσο του Lyme το 2014, αλλά η διάγνωση έγινε μήνες αργότερα.

«Πέρασα τα τελευταία χρόνια στο σπίτι, άρρωστη, να πολεμώ την ασθένεια του Lyme», έγραψε σε κείμενο που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της.

Η ίδια εξήγησε ότι το τραγούδι «Head Above Water» γράφτηκε κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής της.

Το νέο σινγκλ ενόψει του επερχόμενου άλμπουμ περιγράφει λεπτομερώς το ταξίδι της τραγουδίστριας μέσα από τον αγώνα της με τη νόσο του Lyme. Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι της τραγουδίστριας σε διάστημα 5 χρόνων.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι το όνομα της Αβρίλ Λαβίν έχει συνδεθεί με μια μακάβρια θεωρία συνωμοσίας, κατά την οποία η τραγουδίστρια φέρεται να έχει αυτοκτονήσει και να έχει αντικατασταθεί από μια σωσία της.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ το 2013.