Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Yπάρχει λόγος που όλοι κοιτάζουν τη Μόνικα Μπελούτσι σε αυτή τη φωτογραφία από τα γενέθλιά της -Έκλεισε τα 54


Ο Αλμπέρ Καμύ έχει πει ότι «γοητεία είναι ένας τρόπος να παίρνεις απάντηση «ναι», χωρίς να έχεις κάνει κάποια ξεκάθαρη ερώτηση».

Μια γυναίκα που πιστεύει στον εαυτό της και στην μεταμορφωτική δύναμη της αυτοπεποίθησης, έχει τον τρόπο να καθηλώνει τους γύρω της και να εκπέμπει ακαταμάχητη γοητεία.

Το sex appeal αυτής της γυναίκας μαγνητίζει: στα 54 της χρόνια δείχνει ότι έχει κάνει τον χρόνο, «τέχνη». Μια τέχνη που κάνει τις στιγμές της ζωής και τις εμπειρίες ένα «κέντημα» που στολίζει την ψυχή.

Είναι ωραίο να νιώθεις καλά με το σώμα σου, να ακούς αυτό που σου λέει σε κάθε δεκαετία της ζωής σου. Η Μόνικα Μπελούτσι δεν προσπάθησε να αποδείξει ότι είναι «όμορφη» και θελκτική, ούτε θέλησε ποτέ να συμβαδίσει με πρότυπα ομορφιάς που, κατά καιρούς, η βιομηχανία του θεάματος υποδείκνυε. Είναι μια από τις πιο αισθησιακές γυναίκες του πλανήτη και αυτό είναι κάτι που κανείς, ποτέ, δεν επιχείρησε να αναιρέσει.

«Το μόντελινγκ ήρθε στη ζωή μου πολύ φυσικά. Αγαπούσα πάντα τον κόσμο της φωτογραφίας. Όταν ήμουν μικρή, είχα βιβλία του Helmut Νewton και του Bruce Weber. Αυτές οι φωτογραφίες, μου «μιλούσαν» από πολύ μικρή ηλικία (...) Δεν είναι θέμα ηλικίας, είναι θέμα ενέργειας. Το σώμα μπορεί να μεγαλώνει αλλά η ψυχή να γίνεται όλο και μικρότερη. Μπορείς, αν θες, να νιώθεις 20 χρονών. Οταν είσαι όμορφη και κάνεις κάτι δυνατό, οι άλλοι θα πουν ότι είσαι θαρραλέα, όχι ότι είσαι πραγματικά καλή. Tωρα που είμαι μεγαλύτερη, αναγνωρίζουν ότι υπήρξα ικανή» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην Telegraph.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Μόνικα Μπελούτσι το βράδυ της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου, έξω από εστιατόριο στο Παρίσι. Γιόρτασε τα γενέθλιά της φορώντας ένα μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε την σιλουέτα της (συνδυασμένο με μια ζώνη με ασημένιες λεπτομέρειες), και εντυπώσιασε χωρίς προσπάθεια. Απόδειξη; Το ότι όλοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους πάνω της.

Το μακιγιάζ της, όπως πάντα διακριτικό. Άλλωστε, τα έντονα χαρακτηριστικά της, δεν χρειάζονται ιδιαίτερη έμφαση.

«Όταν ήμουν 25 ετών, δεν ήξερα ότι στα 50 μου θα συνεχίσω να δουλεύω...Ηταν για μένα μια «ανακάλυψη».

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνισή της το βράδυ της Κυριακής: 

 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image