Η Σερένα Γουίλιαμς, Φωτογραφία: serenawilliams/instagram
Η Σερένα Γουίλιαμς, Φωτογραφία: serenawilliams/instagram
ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

«I touch myself» -Η Σερένα Γουίλιαμς topless τραγουδάει για τον καρκίνο του μαστού


Η Σερένα Γουίλιαμς πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο με θέμα τον καρκίνο του μαστού στο οποίο καλύπτει το γυμνό στήθος της με τα χέρια της και τραγουδά το «I Touch Myself».

Η σπουδαία τενίστρια με τους δεκάδες τίτλους, θέλησε να στείλει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες και το έκανε μάλιστα με εξαιρετικό τρόπο.

Η Σερένα Γουίλιαμς έβγαλε τα ρούχα της και έμεινε γυμνή μπροστά στην κάμερα, μιλώντας για τον καρκίνο του μαστού τονίζοντας την σημαντικότητα της πρόληψης και φυσικά της καταπολέμησης, μέσα από την τελευταία καμπάνια που συμμετέχει.

Αποφάσισε να τραγουδήσει την επιτυχία των Divinyls, όπου οι στίχοι μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Αγαπώ τον εαυτό μου, θέλω να με αγαπήσεις κι εσύ».

«Ναι, αυτό με έβγαλε από τη βολή μου, αλλά ήθελα να το κάνω επειδή είναι ένα θέμα που επηρεάζει όλες τις γυναίκες όλων των χρωμάτων σε όλο τον κόσμο. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι το κλειδί και σώζει πολλές ζωές. Ελπίζω ότι θα το υπενθυμίσω στις γυναίκες», σημειώνει η κορυφαία τενίστρια στο Instagram.  

«Το μουσικό βίντεο αποτελεί μέρος του έργου "I Touch Myself", το οποίο δημιουργήθηκε προς τιμήν της διάσημης ντίβας Κρίσυ Άμφλετ, η οποία απεβίωσε από τον καρκίνο του μαστού και μας άφησε το τραγούδι της για να υπενθυμίζει στις γυναίκες να προσέχουν την υγεία τους» συμπλήρωσε. 

Δείτε το βίντεο:

H ανάρτησή της στο Instagram: