Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η Suzan Sarandon συνδύασε το μαύρο της κοστούμι με τον πιο ωραίο τρόπο -Στιλάτη στα 72


Σε δύο ημέρες, η Suzan Sarandon κλείνει τα 72 της χρόνια και το μόνο ερώτημα που θέτει στον εαυτό της είναι ένα «Ε, και;».

Tον Μάιο του 2017, η Vogue ρώτησε την Suzan Sarandon πώς καταφέρνει να «προστατεύει» τη νεανικότητά της και η δεύτερη «αφόπλισε» την πρώτη με τις συμβουλές της.

«Ηταν ένα «σοκ» για μένα που μπήκα στη δεκαετία των 70. Συνεχίζω να έχω την νοοτροπία που είχα όταν ήμουν νεότερη. Νιώθω μέσα μου το ίδιο. (...) Δεν καπνίζω κι αυτό είναι πραγματικά σημαντικό. Επίσης, η ενυδάτωση και το «μέτρο» σε όλα είναι, εξίσου, πολύτιμα. Επίσης, πίνω ελάχιστα. Πιστεύω ότι λίγο κρασί είναι αρκετό και κάνει καλό. Έχω, επίσης, καλά γονίδια. Ευχαριστώ τη μητέρα μου γι’αυτό...».

Η εμφάνιση της Suzan Sarandon σε gala στη Νέα Υόρκη (σσ. Τοgether1Heart gala), το βράδυ της Δευτέρας παρέδωσε μαθήματα στιλ.

Η ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο pantsuit και το συνδύασε με platform loafers. Η λεπτομέρεια κάνει πάντα τη διαφορά: ο κεντημένος γιακάς του σακακιού της ξεχώρισε. Ο σατέν φιόγκος στο λευκό της πουκάμισο συμπλήρωσε γοητευτικά το outfit της. Κόκκινο κραγιόν στα χείλη, χρυσά δαχτυλίδια.

Η ηθοποιός έκανε μια εμφάνιση που εξέπεμπε δυναμισμό.

Το gala της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Together1Heart (που έχει ως σκοπό την εξάλειψη καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων) ευχαρίστησε δημόσια την Suzan Sarandon για την παρουσία της.

Η ίδια στηρίζει ένθερμα την δράση της.

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνισή της! 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Suzan Sarandon, AnnaLynne McCord/ Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
Suzan Sarandon, AnnaLynne McCord/ Φωτογραφία: Splash / Ideal Image