Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Κέιτ Μπλάνσετ: Glam-rock εμφάνιση λίγο πριν κλείσει τα 50 με εντυπωσιακό τζάκετ από τα 80s


Η γιορτή της μόδας στο Παρίσι έγραψε τη δική της σελίδα στη Βίβλο του στιλ.

Άφησε πίσω της τάσεις που έδειξαν ότι το σχεδιαστικό όραμα των κορυφαίων οίκων μόδας είναι πάντα μπροστά και δείχνει τον δρόμο.

Είδαμε λαμπερές παρουσίες στο front row και γυναίκες που εκπροσωπούν το γνήσιο κομψό στιλ.

Στο σόου του οίκου Louis Vuitton για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019, μια ηθοποιός με ισχυρή στιλιστική προσωπικότητα μας κέρδισε για μία ακόμα φορά με την εμφάνισή της.

Η Cate Blanchett αναπολώντας την λάμψη των 80s, επέλεξε ένα ρούχο που μας (υπεν)θυμίζει ότι το παρελθόν δεν σβήνει ποτέ στον κόσμο της μόδας.

Επανέρχεται, επαναπροσδιορίζεται, μας ξανασυστήνεται.

Eνα δερμάτινο τζάκετ με λαμπερές λεπτομέρειες -σσ. τα ελαφρώς σηκωμένα μανίκια του αποκάλυπταν το μονόγραμμα του οίκου Louis Vuitton- συνδυασμένο με ένα πουκάμισο στο ίδιο μοτίβο και μαύρο στενό παντελόνι ήταν ένα look που ξεχώρισε για την διάθεσή του.

Mε ασημένια, mismatched σκουλαρίκια, μια μαύρη clutch bag και ένα ασημένιο μενταγιόν στο λαιμό, η Cate Blanchett συμπλήρωσε το look της με τον πιο ροκ τρόπο.

Ένα τέτοιο outfit σίγουρα κάνει την διαφορά αν συγκριθεί με εμφανίσεις άλλων εκπροσώπων της μόδας και του θεάματος. Ένα εντυπωσιακό φόρεμα δεν εκπέμπει τον ίδιο δυναμισμό που εκπέμπει ένα σύνολο, σαν αυτό που επέλεξε η ηθοποιός. Ένα «κέντημα» μικρών λεπτομερειών, μια ανάμνηση άλλων στιλιστικών εποχών που μας κέρδισε με την πρώτη ματιά.

Δείτε φωτογραφίες! 
 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image