Instagram/katy_gramma
Instagram/katy_gramma
GREECE’S NEXT TOP MODEL

Καίτη Γραμμά: Το 22χρονο transgender μοντέλο που πέρασε με 4 «Ναι» στο GNTM


Το Greece’s Next Top Model συνεχίζει τις οντισιόν ψάχνοντας το επόμενο τοπ μοντέλο στην χώρα μας.

Κορίτσια με όνειρο μια καριέρα στον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του σόου. 

Ανάμεσά τους και η Καίτη Γραμμά από την Θεσσαλονίκη. Η 22χρονη είναι ένα transgender μοντέλο που βρέθηκε απέναντι από τους κριτές.

Μάλιστα, ενώ στην αρχή δεν το περίμεναν, η Καίτη τους εντυπωσίασε και πέρασε στην επόμενη φάση και μάλιστα με 4 «Ναι»!

Η ίδια μίλησε στο Πρωινό του ANT1 και στον Άρη Καβατζίκη για την συμμετοχή της στο GNTM αλλά και την ζωή και την καριέρα της.

«Στο Next Top Model πήρα τέσσερα ναι. Ομόφωνη απόφαση. Με το που μπήκα μέσα είχαν και οι τέσσερις κριτές μια αμήχανη στιγμή. Τη μεγαλύτερη αμηχανία την είχε ο κύριος Σκουλός. Σηκώθηκε και έκανε την πιο αδιάκριτη ερώτηση. Με κοιτούσε στα μάτια και με ρώτησε: “Ε, είσαι αγόρι”. Ο λόγος που δεν μπήκα ήταν πως η ταυτότητα μου λέει πως είμαι ακόμη αγόρι. Ήταν νομικός ο λόγος», ανέφερε μεταξύ άλλων το transgender μοντέλο στην συνέντευξη.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό το είδε δηλώσει και η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της στο People όταν ρωτήθηκε αν διεμφυλικά άτομα έχουν πάρει μέρος στο σόου: «Μάλιστα ήταν μια πολύ γλυκιά και σεμνή κοπέλα, κούκλα, με προδιαγραφές μοντέλου, αλλά δεν μπορέσαμε να την περάσουμε γιατί δεν είχε ακόμα αλλάξει την ταυτότητά της».

Η Καίτη κάνει ήδη καριέρα ως μοντέλο και είναι ενεργή στα social media.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you wear the right shoes , you can go anywhere #model #missmyjob #androgynous #photoshooting #firstphoto #2018 #love #highheels Photography: @iliasagios Hairstyle: @th.gavalas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katy Gramma (@katy_gramma) στις 11 Ιαν, 2018 στις 3:19 πμ PST