Η Βασιλική Ανδρίτσου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Η Βασιλική Ανδρίτσου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ

Έγκυος στα 46 της χρόνια η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου


Γνωρίστηκαν στο «Κόκκινο Δωμάτιο», πριν από περίπου 13 χρόνια.

Η Βασιλική Ανδρίτσου και ο εικονολήπτης και τηλεσκηνοθέτης, Νίκος Συμεωνίδης συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του Mega. Λίγα χρόνια μετά, παντρεύτηκαν.

Σήμερα, μετά από 7 χρόνια γάμου περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η Βασιλική Ανδρίτσου μετά από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής και θεατρικής παρουσίας, γράφει μια εντελώς πρωτόγνωρη για την ίδια σελίδα στη ζωή της.

Ο ερχομός του παιδιού της έγινε γνωστός από το εβδομαδιαίο περιοδικό Hello!. Η ηθοποιός κρατά την οικογενειακή της ζωή μακριά από την δημοσιότητα, πάντα διακριτικά και πάντα με ευγενή τρόπο απέναντι στα μέσα.

Έτσι, η είδηση της εγκυμοσύνης ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

 

Λίγο μετά τον γάμο της τον Σεπτέμβριο του 2011, η Βασιλική Ανδρίτσου είχε μιλήσει γι’αυτόν στο περιοδικό ΟΚ!:

«Δεν έγινε ακριβώς πρόταση γάμου (σ.σ. από τον Νίκο Συμεωνίδη), γιατί ύστερα από έξι χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν αυτονόητο ότι θα παντρευόμασταν, γιατί ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δυο. (...) Δεν ήρθε δηλαδή με το μονόπετρο, γονάτισε, μου το πέρασε στο δάχτυλο και του είπα «I do». Αυτό που μου είπε και με συγκίνησε πάρα πολύ ήταν «θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωή μου μαζί σου». Άλλωστε αυτό που με γοητεύει στον Νίκο δεν είναι αυτά που λέει αλλά οι πράξεις του. Ο Νίκος δεν χρησιμοποιεί μεγάλα λόγια αλλά θα σου δείξει έμπρακτα αυτό που αισθάνεται. Τα λόγια έρχονται και φεύγουν. Οι πράξεις είναι αυτές που μένουν. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που μου έχει σταθεί σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου, χωρίς να του το ζητήσω. Και αυτό ήταν που με έκανε να θέλω όχι να επισημοποιήσουμε, γιατί δεν μου ταιριάζει καθόλου αυτή η λέξη, αλλά να σταθεροποιήσουμε τη σχέση μας».

Σεπτέμβριος 2011: Στιγμιότυπο από τον γάμο της Βασιλικής Ανδρίτσου και του Νίκου Συμεωνίδη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδoς στην Αργυρούπολη

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Oκτώβριος 2007- Θέατρο Αθηνά: Βασιλική Ανδρίτσου και Νίκος Συμεωνίδης στην πρεμιέρα της παράστασης «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή».

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency