AP Images
AP Images
ΜΙΑ ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Η νέα στιλιστική εμμονή της Μέγκαν Μαρκλ -Το κομψό ρούχο για απόλυτα chic εμφανίσεις


Της αρέσει να κρατά αποστάση ασφαλείας από κάθετί εκκεντρικό ή υπερβολικό.

Ακτινοβολεί φρεσκάδα και το χαμόγελό της στολίζει σε μόνιμη βάση το πρόσωπό της στις δημόσιες εμφανίσεις της.

 Η Μέγκαν Μάρκλ ήρθε κι άλλαξε για πάντα τα δεδομένα στο Παλάτι.

O Βρετανός κριτικός Kenneth Tynan είχε πει ότι «χωρίς αυτοσεβασμό, δεν έχεις αυτοπεποίθηση, χωρίς αυτοπεποίθηση δεν έχεις ταυτότητα και χωρίς ταυτότητα δεν έχεις στιλ». Η Mέγκαν Μαρκλ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει αποδείξει ότι διαθέτει όλα τα παραπάνω. Και με το παραπάνω.

Κάθε δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ «βάζει φωτιά» στα πληκτρολόγια των απανταχού fashion editors.

Κάθε ρούχο που φορά φέρνει χρυσές πωλήσεις σε brands και μεγάλους οίκους: μέσα ένα 24ωρο, αν επισκεφθείς την σελίδα όπου μπορείς να παραγγείλεις το εκάστοτε κομμάτι που έχει επιλέξει η Μέγκαν, πιθανότατα την φόρμα παραγγελίας να έχει αντικαταστήσει ένα «sold out».

H Δούκισσα του Σάσεξ έχει τις δικές της στιλιστικές αδυναμίες. Ρούχα που ξέρει ότι την κολακεύουν και της χαρίζουν υπέροχο στιλ χωρίς προσπάθεια. (Άλλωστε, αυτά δεν θέλουμε όλες μας;).

Αν παρατηρήσει κανείς δημόσιες εμφανίσεις της από την άνοιξη του 2018 μέχρι και σήμερα, θα βρει -σε κάποιες από αυτές- ένα κοινό σημείο: ένα ρούχο του οποίου η γραμμή και το χρώμα έχουν «κλέψει» την καρδιά της Μέγκαν.

Μια σκούρα πράσινη pencil φούστα είναι το ρούχο που έχει χαρίσει στη Μέγκαν πολύ κομψές εμφανίσεις. Για την ακρίβεια, δεν είναι «μία» αυτή η pencil φούστα. Είναι τρεις διαφορετικές. Η γραμμή και το χρώμα παραμένουν ίδια κάθε φορά. 

Oκτώβριος 2018/ Φωτογραφία: AP Images
Oκτώβριος 2018/ Φωτογραφία: AP Images

Oκτώβριος 2018: Με την υπογραφή Hugo Boss η δερμάτινη φούστα της Μέγκαν στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της. Το And Other Stories πουκάμισό της συνδυάστηκε με διακριτικά κοσμήματα. Οι γόβες της, από τον οίκο Stuart Weitzman.

Ιούλιος 2018/ Φωτογραφία: Splash/ Ideal Image
Ιούλιος 2018/ Φωτογραφία: Splash/ Ideal Image

Ιούλιος 2018: Εδώ, η φούστα της Μέγκαν είχε την υπογραφή του οίκου Givenchy. Συνδυάστηκε με τοπ στην ίδια πράσινη απόχρωση με την φούστα -με μανίκια τριών τετάρτων- και καφέ, δερμάτινη τσάντα.

Μάρτιος 2018/ Φωτογραφία: Splash/ Ideal Image
Μάρτιος 2018/ Φωτογραφία: Splash/ Ideal Image

Μάρτιος 2018: Σε αυτή την εμφάνισή της, η φούστα έχει την υπογραφή Greta Constantine. Συνδυάστηκε με κρεμ πουλόβερ με την υπογραφή της Victoria Beckham και παλτό από το brand Mackage. Οι Jimmy Choo γόβες της συμπλήρωσαν υπέροχα το look της.