AP Images
AP Images
Η ΤΟΛΜΗΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ

Η Lady Amelia Windsor έγινε μελαχρινή για μεγάλη διαφημιστική καμπάνια -Οπως δεν την έχουμε ξαναδεί


Aν θες να κάνεις καριέρα με διάρκεια στον κόσμο της μόδας πρέπει να είσαι «χαμαιλέων».

Να έχεις, δηλαδή, την ικανότητα να μεταμορφώνεσαι ανάλογα με τις επιταγές του concept μιας επίδειξης ή μιας φωτογράφισης και να αλλάζεις τον εαυτό σου για να ανταποκριθείς στο νέο σου «ρόλο».

Ενα μοντέλο μένει για πάντα σε στασιμότητα, όταν φοβάται να «τσαλακωθεί».

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει εκπροσώπους του μόντελινγκ να χάνονται από το προσκήνιο επειδή δεν τόλμησαν κάτι εκκεντρικό (κι όταν λέμε «εκκεντρικό», δεν εννοούμε προκλητικό, αλλά σίγουρα κάτι διαφορετικό).

To τεύχος Απριλίου του περιοδικού Tatler, το 2016, την είχε χαρακτηρίσει ως το «ομορφότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας». Eίναι ambassador του οίκου Dolce & Gabbana και θα την δεις συχνά σε front row επιδείξεων στις μητροπόλεις της μόδας.

Η 23χρονη Lady Amelia Windor θέλει να έχει μερίδιο στο μέλλον της μόδας και φροντίζει να το διεκδικεί συνεχώς με τις συνεργασίες της.

Αυτή τη φορά, το beauty brand Ιllamasqua την επέλεξε για κεντρικό πρόσωπο στη νέα του καμπάνια.

Η Lady Amelia Windsor έγινε για λίγο μελαχρινή (σε ένα από τα πολλά και διαφορετικά καρέ της φωτογράφισης) και ξεδίπλωσε την edgy πτυχή της προσωπικότητάς της.

Το μακιγιάζ είχε στο πρόσωπό της μια αφοπλιστική μεταμορφωτική δύναμη και το αισθητικό αποτέλεσμα μας «συστήνει» μια άλλη εκδοχή της.

Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μιλούν από μόνες τους.

H Lady Amelia Windsor σίγουρα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

amelwindsor/ Instagram
amelwindsor/ Instagram
amelwindsor/ Instagram
amelwindsor/ Instagram
amelwindsor/ Instagram
amelwindsor/ Instagram

Αυτό είναι το εξώφυλλο του περιοδικού Tatler που χαρακτήρισε την Lady Amelia Windsor ως «το ομορφότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας».