ΑP Images
ΑP Images
ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η επιτομή της θηλυκότητας -Η Σάλμα Χάγιεκ συνδύασε το μαύρο φόρεμά της με το πιο εντυπωσιακό αξεσουάρ


Δεν συνθέτουν πολλά μια κομψή βραδινή εμφάνιση: ένα φόρεμα, το «κατάλληλο» παπούτσι, μια διακριτική τσάντα κι ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ αρκούν για να δημιουργήσετε ένα οutfit που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Κατά καιρούς βλέπουμε αρκετές στιλιστικές υπερβολές από διάσημες γυναίκες, που θα μπορούσαν εύκολα να είχαν αποφευχθεί, αν εκείνες δεν ακολουθούσαν κατά πόδας τα trends που εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο στον κόσμο της μόδας μέσα σε ελάχιστο διάστημα.

Υπάρχουν γυναίκες που δεν απαρνιούνται εύκολα τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, όπως για παράδειγμα, ένα μαύρο φόρεμα.

Η Σάλμα Χάγιεκ στην πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της σε εικαστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο ανέδυε άρωμα παλιού Χόλιγουντ.

Ενα μαύρο midi φόρεμα συνδυάστηκε με μια ζώνη πραγματικό «κόσμημα».

H σατέν κρεμ ζώνη που συνόδευε το φόρεμα χάριζε την απαραίτητη δόση λάμψης, ενώ το clutch της έφερε το μονόγραμμα του οίκου Gucci. Για την ακρίβεια, όλο το look της έφερε την υπογραφή του κορυφαίου οίκου στον οποίο η ίδια έκανε αναφορά μέσω Instagram.

Ενα loοk με απαράμιλλη θηλυκότητα, ένα look για το οποίο είναι φτιαγμένη και υποστηρίζει με την άνεση της δυναμικής της προσωπικότητας.

Δεν είναι δύσκολο να τραβήξεις όλα τα βλέμματα όταν ξέρεις τι σου ταιριάζει. Μια γυναίκα σαν την Σάλμα Χάγιεκ, καταφέρνει χωρίς προσπάθεια το αυτονόητο: να είναι ο εαυτός της.

Ακαταμάχητη!

salmahayek/Instagram
salmahayek/Instagram