Η Ελενα Κρίστενσεν στην πασαρέλα του Dolce & Gabbana, Φωτογραφία: ΑP images
Η Ελενα Κρίστενσεν στην πασαρέλα του Dolce & Gabbana, Φωτογραφία: ΑP images
YOU GO GIRL!

Ελένα Κρίστενσεν: H sexy chic εμφάνιση του τοπ μόντελ των 90s στα 49 της χρόνια


Είναι τοπ μόντελ που μεσουρανούσε στη δεκαετία του ’90 μαζί με την Κλόντια Σίφερ, την Σίντι Κρόφορντ και την Λίντα Εβανγκελίστα.

Το όνομά της συνδέθηκε με τη «χρυσή εποχή» του μόντελινγκ και περπάτησε στις πασαρέλες των πιο μεγάλων οίκων. Υπήρξε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα και διάσημα μοντέλα σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Ο λόγος για την 49χρονη πλέον, Ελενα Κρίστενσεν, η οποία παραμένει απίστευτα σέξι και γοητευτική γυναίκα.

Από τις πασαρέλες και τις φωτογραφίσεις, μέχρι την αξέχαστη συμμετοχή της στο βίντεο κλιπ «Wicked game» του Κρις Αϊζακ, το γνωστό μοντέλο από την Δανία έχει αφήσει τη σφραγίδα της στον κόσμο της μόδας.

Η 49χρονη Ελενα Κρίστενσεν συνεχίζει την καριέρα της στο μόντελινγκ και ακόμη και σήμερα περπατάει στην πασαρέλα. Μάλιστα πρόσφατα περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Dolce & Gabbana στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου.

Είναι μητέρα ενός 19χρονου αγοριού, του Mingus Lucien Reedus, που είναι και ο μεγάλος της έρωτας που απέκτησε μαζί με τον ηθοποιό Norman Reedus.

Η Ελενα Κρίστενσεν αποφάσισε και πάλι να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα κάνοντας μια φοβερή εμφάνιση σε πάρτι της Νέας Υόρκης φορώντας ένα σούπερ μίνι φόρεμα. 

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

Με έντονο κόκκινο κραγιόν και ελάχιστο μακιγιάζ, το μοντέλο με το σαγηνευτικό βλέμμα τράβηξε την προσοχή.

Φορώντας έντονα χρυσά σκουλαρίκια και χρυσή ζώνη, η Ελενα Κρίστενσεν απέδειξε ότι παραμένει πολύ γοητευτική. Οσο για το σώμα της βρίσκεται σε άψογη κατάσταση. 

Δείτε την παρακάτω στο fashion show του Dolce & Gabbana στο Mιλάνο:

apimages
apimages