H Kέιτ Μίντλετον, Φωτογραφία: Splash/Ideal image
H Kέιτ Μίντλετον, Φωτογραφία: Splash/Ideal image
SO CHIC!

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε δυναμικό comeback -Με λιλά φόρεμα και κροκό τσάντα σε επίσημη εκδήλωση


H Κέιτ Μίντλετον μόλις πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη έξοδο με τη συνοδεία του πρίγκιπα Γουίλιαμ, μετά τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού, του πρίγκιπα Λούις, τον Απρίλιο.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ γοήτευσε με την κομψή εμφάνισή της και όλα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για δυναμικό comeback!

H Kέιτ Μίντλετον επέστρεψε στα βασιλικά της καθήκοντα μετά την λήξη της άδειας μητρότητας και εντυπωσιάζει με το στιλ της για ακόμα μια φορά. 

Φορώντας ένα λιλά μακρυμάνικο φόρεμα σε συνδυασμό με μπεζ γόβες και κροκό τσάντα, η 36χρονη παρέδωσε μαθήματα στιλ και φινέτσας.

Στο πλευρό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, η Δούκισσα του του Κέιμπριτζ, έδωσε το παρών σε επίσημη εκδήλωση στην περιοχή South Bank του Λονδίνου. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να φορέσει τo λιλά φόρεμα της σχεδιάστριας Emilia Wickstead, αξίας €1,420 και την κροκό τσάντα Aspinalαξίας €825.00.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον φοράει αυτό το συγκεκριμένο φόρεμα. Το είχε βάλει ξανά τον Ιούλιο του 2017 στην επίσκεψή της στην Γερμανία μαζί με τα παιδιά της και τον Γουίλιαμ. 

Getty Images / Ideal Image, H εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον το 2017
Getty Images / Ideal Image, H εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον το 2017

Το φόρεμα δεν είναι πια διαθέσιμο σε λιλά χρώμα, αλλά μόνο σε ροζ. 

 

splash/ideal image
splash/ideal image