Η Τέιλορ Σουίφτ στα American Music Awards, Φωτογραφία: ΑP images
Η Τέιλορ Σουίφτ στα American Music Awards, Φωτογραφία: ΑP images
ARTIST OF THE YEAR

Γιατί όλοι κοίταζαν το φόρεμα της Τέιλορ Σουίφτ στα American Music Awards


Η Τέιλορ Σουίφτ ήταν η μεγάλη νικήτρια των American Music Awards που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ στο Λος Αντζελες.

Η 28χρονη ποπ τραγουδίστρια ήταν υποψήφια σε τέσσερις κατηγορίες και σημείωσε το απόλυτο 4/4.

Κέρδισε το βραβείο για τον «Καλλιτέχνη της Χρονιάς», την «Περιοδεία της Χρονιάς» με το «Reputation Stadium Tour», την «Αγαπημένη Γυναίκα Καλλιτέχνιδα – Pop / Rock» και για το «Αγαπημένο Άλμπουμ – Pop / Rock» με το «reputation».

Φορώντας ένα αστραφτερό μίνι φόρεμα του οίκου Balmain με over the knee μπότες του ίδιου οίκου, η Τέιλορ Σουίφτ περπάτησε στο κόκκινο χαλί γεμάτη αυτοπεποίθηση. 

Τα American Music Awards 2018, ξεκίνησαν με την εμφάνιση της Τέιλορ Σουίφτ επί σκηνής να τραγουδάει το «I Did Something Bad», μπροστά στους χιλιάδες παρευρισκόμενους του θεάτρου Microsoft στο Λος Αντζελες.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η τραγουδίστρια τοποθετήθηκε ανοιχτά για τις πολιτικές της πεποιθήσεις και στηρίζει στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου δύο πολιτικούς από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών.

ΑP Images
ΑP Images

Λαμβάνοντας το βραβείο η Τέιλορ Σουίφτ σημείωσε μεταξύ άλλων: «Αυτή τη φορά το βραβείο που κρατάω στα χέρια μου εκπροσωπεί θάρρος και κίνητρο για να γίνω καλύτερη, να δουλέψω σκληρότερα και να σας κάνω όσο υπερήφανους μπορώ».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TAYLOR #TaylorSwift wears #BALMAINEPISODE’s dress and boots to the #AMAs red carpet and center stage. #BALMAINARMY #TaylorSwiftAMAs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BALMAIN (@balmain) στις 9 Οκτ, 2018 στις 4:19 μμ PDT

 

Η Τέιλορτ Σουίφτ διέθετε 19 βραβεία στα American Music Awards και προσθέτοντας άλλα τέσσερα βραβεία στην πλούσια συλλογή της, μετρά πλέον 23 νίκες.

Με τη συγκεκριμένη επίδοση, η τραγουδίστρια ξεπερνά την αξέχαστη Whitney Houston όσον αφορά τη γυναίκα που έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία στη διοργάνωση.

ΑP Images
ΑP Images
Apimages
Apimages

 

apimages
apimages