Η πριγκίπισσα Ευγενία στους αρραβώνες με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ, Φωτογραφία: ΑP images/Jonathan Brady
Η πριγκίπισσα Ευγενία στους αρραβώνες με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ, Φωτογραφία: ΑP images/Jonathan Brady
ROYAL WEDDING

Αυτός είναι ο λόγος που η 6χρονη κόρη του Ρόμπι Γουίλιαμς θα είναι παρανυφάκι στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας


Ενας ακόμη βασιλικός γάμος έρχεται για τους Βρετανούς!

Η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Ευγενία, παντρεύεται στις 12 Οκτωβρίου τον αγαπημένο της, Τζακ Μπρούκσμπανκ στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ.

Ο γάμος της θα τελεστεί στον ίδιο χώρο όπου παντρεύτηκε ο Χάρι, ο νεότερος γιός του πρίγκιπα-διαδόχου Κάρολου, την αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Η 28χρονη Ευγενία, η νεότερη κόρη του τρίτου παιδιού της βασίλισσας Ελισάβετ πρίγκιπα Άντριου και της πρώην συζύγου του Σάρα Φέργκιουσον, δούκισσας της Υόρκης ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη. 

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι έξι από τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα συνοδεύσουν στο παρεκκλήσι τη μελλόνυμφη Ευγενία.   

Τα έξι παρανυφάκια θα είναι: ο πρίγκιπας Τζορτζ, πέντε ετών, η τρίχρονη αδελφή του και πριγκίπισσα Σάρλοτ, οι ξαδέλφες τους, Μία Τίλντα, Σαβάνα και Ίσλα Φίλιπς και τέλος ο 5χρονος Μοντ Ουίνδσορ (συμμαθητής του πρίγκιπα Τζορτζ).

Apimages
Apimages

Οπως όμως έγινε γνωστό, παρανυφάκι στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας θα είναι και η 6χρονη κόρη του τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς καθώς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την πριγκίπισσα. 

Η πριγκίπισσα Ευγενία διατηρεί χρόνια φιλία με τον γνωστό τραγουδιστή και θα είναι καλεσμένος στον γάμο μαζί με την σύζυγό του. 

Σπάνια έχουμε δει φωτογραφίες της 6χρονης Τέντι. Μάλιστα πρόσφατα η μητέρα της, Άιντα Φιλντ, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία της για τα γενέθλιά της. 

Αλλά δεν βλέπουμε το πρόσωπό της.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 6th Birthday to my beautiful Teddy!! I am constantly amazed at how magic you are. You are my real life unicorn. We love you so much

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) στις 18 Σεπ, 2018 στις 8:37 πμ PDT

 

 

 

Όπως ο πρίγκιπας Χάρι, η Ευγενία θα καλέσει 1.200 καλεσμένους από όλη τη Βρετανία για να μετάσχουν στους εορτασμούς στους κήπους της κατοικίας της βασιλικής οικογένειας και να παρακολουθήσουν τους νεόνυμφους να φεύγουν από το παρεκκλήσι μετά την τελετή.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται και άλλος βασιλικός γάμος - Η πριγκίπισσα Ευγενία αρραβωνιάστηκε

Η πριγκίπισσα Ευγενία θα καλέσει 1.200 «κοινούς θνητούς» στον γάμο της -Πώς μπορείς να παραβρεθείς

Η πριγκίπισσα Ευγενία σπάει το πρωτόκολλο και δημοσιεύει φωτογραφία από το εσωτερικό του Μπάκιγχαμ