Reunion Ράντου -Λεκάκη -Μυριαγκού -Η επική φωτογραφία 20 χρόνια μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης» | 0 bovary.gr
Reunion Ράντου -Λεκάκη -Μυριαγκού -Η επική φωτογραφία 20 χρόνια μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης» | 0 bovary.gr
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ

Reunion Ράντου -Λεκάκη -Μυριαγκού -Η επική φωτογραφία 20 χρόνια μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης»


Η σειρά του σημάδεψε την παιδική και εφηβική μας ηλικία είναι το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Όλοι μας έχουμε δει την κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα όταν βγήκε, πριν 20 χρόνια, αλλά και πολλές φορές σε επανάληψη. Ακόμη, την βλέπουμε, τα μεσημέρια στον ΑΝΤ1.

Αγαπήσαμε τους πρωταγωνιστές, μάθαμε απ' έξω τις ατάκες, γελάσαμε μέχρι δακρύων ενώ για πάντα θα τους αποκαλούμε «Ελένη», «γκαρσόνα Β», «ταπεινό χαμομηλάκι» κτλ!

Οι τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς, Ελένη Ράντου, Μαρία Λεκάκη και Καλλιρρόη Μυριαγκού συναντήθηκαν μετά από 20 χρόνια!

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην παράσταση «Αν υπάρχει, δεν το ’χω βρει ακόμα» στο θέατρο Βρετάνια, όπου παίζει η Μαρία Λεκάκη. Εκεί οι άλλες δύο ηθοποιοί παραβρέθηκαν για να την δουν και να την χειροκροτήσουν.

Μετά το τέλος της παράστασης, μάλιστα, βρέθηκαν στα παρασκήνια για να συνομιλήσουν, όπου τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Νωρίτερα, ο Χάρης Ρώμας είχε μιλήσει στο DownTown, στους Πάνο Ζόγκα, Φανή Πλατσατούρα και Νάνσυ Φαφούτη και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της θρυλικής και λατρεμένης μας σειράς.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η Ελένη Ράντου δεν ήθελε τον «Μάνθο» Βασίλη Κούκουρα στο καστ ενώ μαζί με την σεναριογράφο Άννα Χατζησοφιά και τον σκηνοθέτη  Κώστας Λυχναρά δεν ήθελαν την Καλλιρρόη Μυριαγκού καθώς δεν τους άρεσε στις οντισιόν. 

Τελικά, δεν τους άκουσε και το αποτέλεσμα το γνωρίζουμε όλοι!

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency