To faux pas της συζύγου του Robbie Williams στον βασιλικό γάμο -Γιατί την σχολιάζουν αρνητικά | 0 bovary.gr
To faux pas της συζύγου του Robbie Williams στον βασιλικό γάμο -Γιατί την σχολιάζουν αρνητικά | 0 bovary.gr
12|10|2018 15:11
SHARE
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

To faux pas της συζύγου του Robbie Williams στον βασιλικό γάμο -Γιατί την σχολιάζουν αρνητικά


O γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας ήταν δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς.

Το βασιλικό ζεύγος Ευγενία και Τζακ Μπρούκσμπανκ παντρεύτηκαν στο Κάστρο Γουίνδσορ με μια σειρά από λαμπερούς σταρ, καλεσμένους, να είναι παρόντες. Εκεί βρέθηκε και ο διάσημος τραγουδιστής της ποπ Robbie Williams με την γυναίκα του Ayda Field.

Όπως ήταν φυσικό και αυτό το ζευγάρι μαγνήτισε τα φλας, τόσο για την ιδιαίτερη παρουσία του καλλιτέχνη ως κριτής στο X-Factor όσο και για την σπάνια κοινή έξοδο.

Οι θαυμαστές τους ξετρελάθηκαν που τους είδαν σε ένα τόσο σπουδαίο γεγονός όπως ο βασιλικός γάμος. Ωστόσο η εμφάνιση της Ayda Field κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σχολιάζεται αρνητικά από πολλούς για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Oι γυναικείες εμφανίσεις ήταν που προκάλεσαν περισσότερο το ενδιαφέρον, άλλες για την κομψότητα τους, ενώ άλλες πάλι δίχασαν.

Η Ayda μπορεί να ευχαρίστησε ενθουσιασμένη στο Instagram τον Giorgio Armani για το φόρεμα και ασορτί σακάκι από μετάξι αλλά και τον Philip Treacy για το καπέλο με βέλο, φαίνεται όμως πως οι χρήστες διαφωνούν με την επιλογή του λευκού χρώματος.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως φορώντας λευκό, έδειξε ασέβεια προς την νύφη.

Τα αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα όπως «Δείχνει υπέροχη αλλά το να φορέσεις λευκό σε γάμο είναι πολύ ασεβές» είναι χιλιάδες, όμως υπάρχουν και ορισμένοι υποστηρικτές, που δικαιολογούν την κατά τα άλλα κομψή επιλογή της.

Το στιλιστικό της ατόπημα γίνεται viral. Εμείς την βρήκαμε μία από τις πιο κομψές.