Η Μαριάννα Γουλανδρή, Φωτογραφία: NDP photo agency
Η Μαριάννα Γουλανδρή, Φωτογραφία: NDP photo agency
ELPIDA YOUTH

Taste the Fashion: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαριάννας Γουλανδρή στο φιλανθρωπικό event


Το πρωτοποριακό fashion & gourmet δείπνο «Taste the Fashion The 6 Senses» διοργανώθηκε για 6η χρονιά στο Hilton Αθηνών.

Διάσημες παρουσίες και πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο fashion φιλαθρωπικό event με σκοπό τη στήριξη του έργου της Επιτροπής «ELPIDA YOUTH» του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Οι συμμετέχοντες στήριξαν με την παρουσία τους το πρόγραμμα θεραπευτικής κατασκήνωσης «Elpida Youth Summer Camp» με σκοπό να επαναφέρει την ελπίδα και τη χαρά στις καρδιές των παιδιών που δίνουν αγώνα ζωής από τόσο τρυφερή ηλικία.

Φυσικά από την λαμπερή εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η Μαριάννα Γουλανδρή, η οποία εντυπωσίασε με το ντύσιμό της. 

Φορώντας ένα μαύρο κοτλέ καμπάνα παντελόνι και μία εντυπωσιακή πουκαμίσα, η Mαριάννα G τράβηξε την προσοχή των φωτογράφων. 

NDP photo agency
NDP photo agency

Φέτος 3 κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές ένωσαν τις δυνάμεις τους με 3 κορυφαίους Έλληνες σεφ, με στόχο τη στήριξη του έργου της Επιτροπής «Elpida Youth».

Το ξενοδοχείο Hilton γέμισε λαμπερές παρουσίες από την κοσμική Αθήνα σε μια βραδιά γεμάτη ερεθίσματα με όλες του τις αισθήσεις, όραση, γεύση, όσφρηση, αφή και ακοή.

Η Μαριάννα Γουλανδρή ακολουθώντας τη γιαγιά της σε επισκέψεις της στον ξενώνα «Ελπίδα» καθώς και σε άλλες δραστηριότητες του συλλόγου, ενστερνίστηκε το μεγάλο όραμά της και θέλησε να αποτελέσει τη φυσική της συνέχεια.

Eμπνεύστηκε την ίδρυση του «Ελπίδα Youth» και ανανέωσε τον σύλλογο με νέα κορίτσια που έχουν όρεξη για δουλειά. 

NDP photo agency
NDP photo agency

Ο Χριστόφορος Πέσκιας του Balthazar και του Different & Different, ο Στέλιος Παρλιάρος των Sweet Alchemy και o Κώστας Αθανασίου του Hilton Aθηνών, εμπνεύστηκαν φέτος από τις συλλογές των κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών Deux Hommes, Vrettos Vrettakos και Yiorgos Eleftheriades, και συνέθεσαν ένα ιδιαίτερα δημιουργικό μενού, που παρουσιάστηκε παράλληλα με τα fashion shows.

Δείτε εδώ:

Διαβάστε επίσης: Το ελληνικό καλοκαίρι της Μαριάννας Γουλανδρή -Οι φωτογραφίες από τους Λειψούς