Νύφη με παράνυμφους, Φωτογραφία: Shutterstock/By Matthew Nigel
Νύφη με παράνυμφους, Φωτογραφία: Shutterstock/By Matthew Nigel
TRUE STORY

Σάλος στην Αυστραλία: Νύφη έδινε παχυντικά ροφήματα -αφού τα βάπτιζε διαιτητικά- στις παράνυμφες για να είναι πιο αδύνατη στο γάμο


Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες νύφες λίγο πριν από τον γάμο, τους κυριεύει ένα μεγάλο άγχος. 

Είναι νευρικές, όλα τους φταίνε και έχουν αγωνία για το αν όλα θα είναι όπως ακριβώς τα έχουν υπολογίσει στο μυαλό τους. 

Η νύφη θέλει να είναι η πρωταγωνίστρια της βραδιάς και να κλέψει τις εντυπώσεις με το νυφικό της. Αλλωστε είναι η δική της μεγάλη μέρα και θέλει όλα να είναι στη θέση τους. 

Μια νύφη όμως από την Αυστραλία, το πήγε ένα βήμα παραπέρα και αποφάσισε να δώσει ένα δήθεν διατητικό ρόφημα στις αδελφές της, οι οποίες θα ήταν παράνυμφες στο γάμο, για να βάλουν βάρος και έτσι να δείχνει εκείνη πιο αδύνατη!

Το να είσαι παράνυμφος σε γάμο καμιά φορά μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη! Κάποιες νύφες έχουν πολλές απαιτήσεις και ξεσπάσματα. 

Οπως διαβάζουμε στο metro.co.uk, η νύφη που ονομαζόταν Πένι κάθε πρωί έφτιαχνε πρωινό για τις αδελφές της και τους έδινε αυτό το δήθεν διατητικο ρόφημα. Βέβαια, ήταν άκρως παχυντικό καθώς ήταν πρωτεϊνη σε μορφή σκόνης που παίρνουν οι αθλητές για να αποκτήσουν μυϊκή δύναμη. 

Shutterstock
Shutterstock

Οι αδελφές της Πένι λίγες μέρες πριν από τον γάμο χρειάστηκαν να φωνάξουν την μοδίστρα ώστε να τους τροποποιήσει τα φορέματά τους! 

Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Της έβαλε να φορέσουν κίτρινα φορέματα για να δείχνουν ακόμα πιο άσχημες με τα κιλά που είχαν βάλει. 

Τελικά η νυφή ήταν πιο όμορφη από τις αδελφές της και έτσι το σατανικό πλάνο της είχε επιτευχθεί. 

Φυσικά μετά οι αδελφές της έχασαν τα κιλά που είχαν πάρει και ποτέ δεν κατάλαβαν τι πραγματικά είχε συμβεί. 

Διαβάστε επίσης: Όλο το Ιnstagram μιλά για την νύφη με το κοστούμι και τις εσπαντρίγιες -Έκανε τη διαφορά

Βρήκαμε την πιο κουλ και ευτυχισμένη νύφη της χρονιάς -Ηθοποιός και μοντέλο από την Δανία με απίστευτο στιλ

«Κοιμήθηκα με τη νύφη, πριν το γάμο» -Εξομολογήσεις απιστίας που μοιάζουν με σενάριο ταινίας