Project Runway Greece
Project Runway Greece
PROJECT RUNWAY GREECE

Project Runway: Αυτός είναι ο μέντορας έκπληξη -Μπορεί να σώσει παίκτη που ψηφίστηκε για αποχώρηση


Το Project Runway έκανε πρεμιέρα στο Open Tv και αμέσως έγινε η πρώτη γνωριμία με τους 16 συμμετέχοντες.

Ανδρες και γυναίκες βρέθηκαν στο cocktail party, που είχε ετοιμάσει η παραγωγή, για να γνωρίσουν τον μέντορά τους, αλλά και τους κριτές. 

Στον διαγωνισμό αυτό, οι παίκτες επιδιώκουν να γίνουν οι πιο επιτυχημένοι σχεδιαστές μόδας. 

Ο οδηγός και μέντορας των επίδοξων σχεδιαστών του Project Runway είναι ένας γνωστός Ελληνας σχεδιαστής μόδας.

Η βοήθεια του θα είναι πολύτιμη, καθώς ως σχεδιαστής μόδας που είναι και ο ίδιος, θα δώσει τις σωστές κατευθύνσεις για να φτάσουν οι παίκτες στην κορυφή.

Ο λόγος για τον Απόστολο Μητρόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των διαγωνιζομένων, θα τους συμβουλεύει, θα τους καθοδηγεί αλλά και θα τους διορθώνει. 

Οπως τους ενημέρωσε η παρουσιάστρια του σόου Ευαγγελία Αραβανή θα μπορεί να σώσει ένα παίκτη, ασκώντας βέτο για να παραμείνει στον διαγωνισμό. 

«Θελετε, δεν θέλετε θα μαστε μαζί ολή μέρα. Μόνο στον ύπνο θα χωριζόμαστε και πιστέψτε με δεν θα είναι πολλές οι ώρες. Γενικά, θα έχω τον ρόλο του εντολέα. Θα σας δίνω το θέμα της αποστολής, το μπάτζετ και τον χρόνο που θα έχετε στη διάθεσή σας. Θα πηγαίνουμε παρέα να αγοράζουμε τα υφάσματα. Θα δίνω την έναρξη και τη λήξη του χρόνου. Εσείς θα με βλέπετε σαν μπαμπούλα!» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Μητρόπουλος στους επίδοξους σχεδιαστές. 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε εδώ:

Η πρώτη δοκιμασία που τους ανέθεσε ήταν μέσα σε 8 ώρες να καταφέρουν να φτιάξουν ένα βραδινό φόρεμα με αέρα πρεμιέρας.