«Το δεύτερό μου σπίτι χθες βράδυ βγήκε σε... πλειστηριασμό»: Το συγκινητικό μήνυμα της Μιρέλλας Παπαοικονόμου για το Mega | 0 bovary.gr
«Το δεύτερό μου σπίτι χθες βράδυ βγήκε σε... πλειστηριασμό»: Το συγκινητικό μήνυμα της Μιρέλλας Παπαοικονόμου για το Mega | 0 bovary.gr
MEGA CHANNEL

«Το δεύτερό μου σπίτι χθες βράδυ βγήκε σε... πλειστηριασμό»: Το συγκινητικό μήνυμα της Μιρέλλας Παπαοικονόμου για το Mega


Το Mega Channel έριξε τελικά αυλαία μετά από 29 χρόνια λειτουργίας.

Το «μαύρο» έπεσε στο Μεγάλο Κανάλι λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Εκείνη την ώρα προβαλλόταν επεισόδιο των «Απαράδεκτων».

Συγκινητικά μηνύματα υπήρξαν από παντού: Εργαζομένους, ηθοποιούς, συντελεστές και απλό κοινό που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε με το αγαπημένο κανάλι.

Η γνωστή σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου είναι μία από τις δημιουργούς των αγαπημένων μας σειρών, που μας κράτησαν συντροφιά χρόνια.

Η ίδια έγραψε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στο Facebook και στο Instagram σχετικά με το «δεύτερο σπίτι» της, το Mega. Ευχαρίστησε όσους δούλεψαν μαζί αυτά τα χρόνια αλλά και τον κοινό που τους εμπιστεύτηκε.

«Το δεύτερό μου σπίτι χθες βράδυ βγήκε σε... πλειστηριασμό. Μαζί μ´αυτό και οι ψυχές που καταθέσαμε όλοι εμείς- δημιουργοί, ηθοποιοί, τεχνικοί και σκηνοθέτες. Ευχαριστώ όλους όσους με πίστεψαν, με στήριξαν και μ´ εμπιστεύτηκαν 25 ολόκληρα χρόνια. Τους ευχαριστώ, γιατί μου χάρισαν στιγμές ευτυχίας, δίνοντας μου την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τον κόσμο που όλα τα χρόνια με ακολούθησε στα ταξίδια του μυαλού μου!», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμά της στη σελίδα του «Λόγω Τιμής».

Από κάτι, μάλιστα, ανέβασε τους τίτλους αρχής της δημοφιλούς σειράς «Λόγω Τιμής» με το μοναδικό τραγούδι του Γεράσιμου Ανδρεάτου «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια».

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε...