Η Τζένιφερ Γκάρνερ στο Λος Αντζελες, Φωτογραφία: AP images/Jordan Strauss
Η Τζένιφερ Γκάρνερ στο Λος Αντζελες, Φωτογραφία: AP images/Jordan Strauss
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Οι ασκήσεις της Τζένιφερ Γκάρνερ για καλογυμνασμένα χέρια


Η επιστροφή της Τζένιφερ Γκάρνερ είναι γεγονός. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ πρωταγωνιστεί σε νέα ταινία δράσης, το «Peppermint» και είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ. 

Τον τελευταίο καιρό η Τζένιφερ Γκάρνερ γυμνάζεται πιο εντατικά και τα αποτέλεσμα είναι ορατά. Η ηθοποιός επιστρέφει στις ταινίες δράσης, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

«Δεν είχα κάνει σκηνή μάχης για έντεκα χρόνια, που είναι πολύς καιρός, αλλά ήξερα ότι θα τα κατάφερνα» δήλωσε σε συνέντευξή της. 

Σε πρόσφατη εμφάνισή της, τα καλογυμνασμένα χέρια της έκλεψαν τις εντυπώσεις. Η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από ταινίες όπως το «Κωδικός Alias» και το «Daredevil» είναι πιο fit από ποτέ.

Η 46χρονη ηθοποιός, πρώην σύζυγος του Μπεν Αφλεκ και μητέρα 3 παιδιών γυμνάζεται με την personal trainer Simone De La Rue, η οποία έχει φτιάξει για εκείνη το ιδανικό πρόγραμμα προπόνησης. 

Η Τζένιφερ Γκάρνερ μάλιστα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram τις ασκήσεις που κάνει για να έχει τόσο καλογυμνασμένα μπράτσα. 

Γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει την διατροφή της και πίνει πολύ νερό. Η Τζένιφερ Γκάρνερ σου δείχνει τις ασκήσεις που κάνει για να αποκτήσεις κι εσύ καλογυμνασμένα χέρια. 

Apimages
Apimages

Δείτε εδώ το βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram:

Δείτε τις ασκήσεις που κάνει η personal trainer της, Simone De La Rue:

 

 

 

 

 

apimages
apimages