Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Αλέξανδρος Λυκουρέζος/ Θέατρο Βέμπο, Οκτώβριος 2017/ NDP Photo Agency
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Αλέξανδρος Λυκουρέζος/ Θέατρο Βέμπο, Οκτώβριος 2017/ NDP Photo Agency
ΣΤΟ INSTAGRAM

Σπάνιο κλικ! Η συγκινητική φωτογραφία της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου με τον πατέρα της, Αλέξανδρο


«Εγώ την Μαρία-Ελένη την λέω "μικρή Ζωή"».

«Έχει πάρει πολλά από τον χαρακτήρα της μάνας της, από το DNA της. Έχει την βούληση αλλά και τις εκρήξεις της Ζωής. Στον πυρήνα είναι ένα παιδί με μεγάλη γενναιοδωρία και αποφασιστικότητα».

Το Νοέμβριο του 2017, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε μιλήσει για την σχέση του με την κόρη του, Μαρία Ελένη, στην BOVARY. Μια σχέση ζωής, της οποίας η «σύσταση» δεν αλλοιώνεται από τον χρόνο.

Ένα χρόνο μετά, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, με έναν πολύ τρυφερό τρόπο, θέλησε να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά της για τον πατέρα της. Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κρατά την Μαρία Ελένη στην αγκαλιά του και εκείνη γράφει:

«Σ’ αγαπάω μπαμπά μου».

Mια φωτογραφία δεν ισοδυναμεί μόνο με χίλιες λέξεις -μπορεί να κλείνει μέσα της μια ολόκληρη ζωή.

mariaelenizoi/ Instagram
mariaelenizoi/ Instagram

Ας θυμηθούμε τα λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στη BOVARY -για τις κόρες του και την σχέση που τους ενώνει:

«Στο σπίτι ήμουν περιτριγυρισμένος από πολλές γυναίκες. Τις αγκάλιαζα όλες, αλλά μας αγκάλιαζε πολύ κι η Ζωή, όλους. Ημουν η μόνη ανδρική παρουσία μέσα σ΄αυτή τη στενή οικογένεια. Η Μάρθα ήρθε να ζήσει μαζί μας όταν ήταν επτά ετών. Την έχω σαν κόρη μου. Εχω και τα δύο μου παιδιά από τον πρώτο μου γάμο. Γεννήθηκαν στο εξωτερικό. Η μητέρα τους είναι Βραζιλιάνα. Τώρα είναι εδώ στην Ελλάδα, κοντά μου.Αλλά η Μαρία-Ελένη είναι το μόνο παιδί που μεγάλωσε κοντά μου. Της έχω και μου έχει αδυναμία -ελπίζω».

Η Μαρία-Ελένη έχει περάσει διάφορες δραστηριότητες κατά καιρούς. Μια περίοδο δούλεψε μαζί μου στο γραφείο, στη γραμματειακή υποστήριξη. Είχε πάντα την τάση να ασχοληθεί με τη σκηνή, χωρίς να έχει προγραμματίσει να αφοσιωθεί στο θέατρο. Την επιλογή αυτή την έκανε μετά τον θάνατο της μάνας της. Εχει ιδέες, όρεξη, δύναμη, ταλέντα».

Διαβάστε επίσης:  O Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά τη Ζωή Λάσκαρη: «Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς με το κενό και την απουσία»