marykatrantzou/ Instagram
marykatrantzou/ Instagram
ΕΛΑΜΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ

Ευγενία Νιάρχου: Με απαστράπτουσα δημιουργία της Μαίρης Κατράντζου στα βραβεία μόδας στο Λονδίνο


Το βράδυ της Δευτέρας στο Λονδίνο, η μόδα γιόρτασε την παρουσία της τιμώντας τους δημιουργούς της.

Τα ετήσια βραβεία μόδας (British Fashion Awards) που πραγματοποιήθηκαν στο Royal Albert Hall συγκέντρωσαν την αφρόκρεμα του fashion κόσμου: όλους εκείνους που εξελίσσονται και διαπρέπουν με το σχεδιαστικό τους όραμα και όλα τα αστέρια του catwalk που απασχολούν την βιομηχανία της μόδας αλλά και το lifestyle.

Mια παρουσία που κυριολεκτικά έλαμψε στο κόκκινο χαλί ήταν η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Νιάρχου: για την εμφάνισή της αφέθηκε στα χέρια μιας καταξιωμένης Ελληνίδας δημιουργού, της Μαίρης Κατράντζου.

H Mαίρη Κατράντζου, μια low profile παρουσία στην βιομηχανία της μόδας, εξαντλεί όλο τον δυναμισμό της στις δημιουργίες της που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Η Ευγενία Νιάρχου επέλεξε μια απαστράπτουσα τουαλέτα από την συλλογή της σχεδιάστριας για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2018: ένα μάξι φόρεμα κεντημένο με παγιέτες.

Μια ιδιαίτερη λεπτομέρειά του; Οι τιράντες του. Ενα στοιχείο που σαφώς το διαφοροποιεί από δημιουργίες που κινούνται στο ίδιο στιλ και συνηθίζουμε να βλέπουμε στο κόκκινο χαλί.

Η Μαίρη Κατράντζου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Ευγενίας, χαρακτηρίζοντάς την ως «υπέροχη φίλη» της. 

marykatrantzou/ Instagram
marykatrantzou/ Instagram

Δείτε την δημιουργία που επέλεξε η Ευγενία Νιάρχου όπως παρουσιάστηκε στο catwalk: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eugenie Niarchos wearing Mary Katrantzou FW18 RTW at the 2018 Fashion Awards in London

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Red Carpet Scoop (@redcarpetscoop) στις 10 Δεκ, 2018 στις 1:49 μμ PST