H Ελεονώρα Μελέτη, Φωτογραφία: NDP photo agency
H Ελεονώρα Μελέτη, Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Η Ελεονώρα Μελέτη παίρνει θέση για το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας -Φωτογραφίζεται με την κόρη της και στέλνει ηχηρό μήνυμα


Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της με την κόρη της αγκαλιά για έναν σημαντικό λόγο. 

Αλεξάνδρα είναι πια οκτώ μηνών και η παρουσιάστρια του Alpha απολαμβάνει κάθε στιγμή της.  

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες τις μητέρες που βιώνουν τις ίδιες ανησυχίες με εκείνη. 

Η παρουσιάστρια σημείωσε στο προφίλ της πώς τις επόμενες μέρες θα κάνει στην κόρη της το εμβόλιο για τη μηνιγγίτιδα και προέτρεψε όλες τις μητέρες να κάνουν το ίδιο στα παιδιά τους. 

Το φαινόμενο της αμφισβήτησης και της άρνησης των εμβολιασμών από ομάδες ανθρώπων είναι γεγονός και αρκετοί γονείς δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους. 

«Πολλές μητέρες με ρωτάτε τη γνώμη μου για το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας Β. Τι σκέφτομαι τι αποφάσισα να κάνω… σκέφτομαι πως το παιδί μου δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να είναι στη λίστα με τα κρούσματα μηνιγγίτιδας στη χώρα μας… σκέφτομαι πως δεν θέλω να πάθει το παραμικρό κακό ενώ θα μπορούσα να το είχα προστατεύσει. Σκέφτομαι πως η μηνιγγίτιδα Β είναι ύπουλη,με ραγδαία εξέλιξη κ μοιραίες επιπτώσεις! Κ αποφάσισα πως θα κάνω στην Αλεξάνδρα το εμβόλιο. Το συζήτησα με τον παιδίατρο μας, κ ξέρω πως αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να επιλέξω. 13 Δεκεμβρίου θα κάνουμε το εμβόλιο. Ένα δώρο για το μωρό μου πριν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα γεμίσουν το σπίτι, κ μια ευκαιρία για την Αλεξάνδρα ο γιατρός να της βάλει ακόμα ένα από τα αγαπημένα της πολύχρωμα τσιρότα που τόσο της αρέσει να επεξεργάζεται! #baby #babyalexandra #mybaby», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πολλές μητέρες με ρωτάτε τη γνώμη μου για το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας Β. Τι σκέφτομαι τι αποφάσισα να κάνω... σκέφτομαι πως το παιδί μου δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να είναι στη λίστα με τα κρούσματα μηνιγγίτιδας στη χώρα μας... σκέφτομαι πως δεν θέλω να πάθει το παραμικρό κακό ενώ θα μπορούσα να το είχα προστατεύσει. Σκέφτομαι πως η μηνιγγίτιδα Β είναι ύπουλη,με ραγδαία εξέλιξη κ μοιραίες επιπτώσεις! Κ αποφάσισα πως θα κάνω στην Αλεξάνδρα το εμβόλιο. Το συζήτησα με τον παιδίατρο μας, κ ξέρω πως αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να επιλέξω. 13 Δεκεμβρίου θα κάνουμε το εμβόλιο. Ένα δώρο για το μωρό μου πριν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα γεμίσουν το σπίτι, κ μια ευκαιρία για την Αλεξάνδρα ο γιατρός να της βάλει ακόμα ένα από τα αγαπημένα της πολύχρωμα τσιρότα που τόσο της αρέσει να επεξεργάζεται! #baby #babyalexandra #mybaby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις 11 Δεκ, 2018 στις 5:16 πμ PST

 

Διαβάστε επίσης: Οι τέσσερις τύποι γονιών που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους

Ελληνίδα παιδίατρος ξεσπά: «Η μάστιγα των μαμαδογκρούπ στο Facebook είναι εκτός ελέγχου»