trendsurvivor/ Instagram
trendsurvivor/ Instagram
ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ

H Νίνα Παπαϊωάννου του My Style Rocks σού δείχνει πώς να φορέσεις τις παγιέτες μετά τα 50


Mια ανάσα πριν το λαμπερό πάρτι που θα καλωσορίσει τη νέα χρονιά, ας γίνουμε ο καθρέπτης των επιθυμιών μας.

Αυτό που θέλει κάθε γυναίκα ένα τέτοιο βράδυ είναι να εκφράσει την πιο σαγηνευτική πτυχή του εαυτού της και μπορεί να τo καταφέρει εύκολα: αρκεί να αφεθεί στη λάμψη. Αυτή που μπορεί να έρθει μέσα από τις στιλιστικές της επιλογές.

Στον κόσμο της μόδας, υπάρχει ένα trend που εδώ και χρόνια θεωρείται για αρκετές γυναίκες, μια νεανική έκφραση «υπερβολής»: οι παγιέτες. Αν κι εσείς πιστεύετε κάτι τέτοιο, είμαστε εδώ για να σας αποδείξουμε ότι αυτό το trend μπορεί να βρει χώρο στο στιλ κάθε γυναίκας, ανεξάρτητα από την ηλικία της.

Μια γυναίκα που αγαπά τη μόδα και λίγο πριν το τέλος του 2018 μπήκε στον fashion διαγωνισμό του ΣΚΑΪ, «Μy Style Rocks», η Νίνα Παπαϊωάννου, μας έδειξε έναν τρόπο να φορέσετε παγιέτες αν είστε πάνω από 50 ετών.

Η ίδια διανύει την πιο δημιουργική δεκαετία της ζωής της: στα 50 ξέρεις πλέον πολύ καλά τι θες, πώς να το διεκδικήσεις και πώς να το απολαύσεις. Ποζάρει στον φακό φορώντας φόρεμα από την φετινή συλλογή των Ζara. Το μίντι φόρεμά της -με μακρύ μανίκι- είναι μια glamorous επιλογή που εγγυάται μια εμφάνιση που ομολογουμένως θα κλέψει όλα τα βλέμματα.

Η ίδια το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα και το αποτέλεσμα είναι άκρως fashionable.

 trendsurvivor/ Instagram
trendsurvivor/ Instagram

H Nίνα μίλησε στη BOVARY για την ενασχόληση της με την μόδα και εξήγησε την απόφασή της να μπει στο My Style Rocks

«Είμαι lifestyle blogger στο trendsurvivor.com από το 2010, αλλά ασχολούμαι με τη μόδα και στιλ από μικρή -έχω σπουδάσει marketing κι έχω κάνει πολλές, διαφορετικές δουλειές από αυτοκίνητα και δημοσιογραφία μέχρι κεριά. Το blog με βοήθησε να μπω ενεργά στη μόδα σαν 50+ influencer ειδικά στο εξωτερικό. Μπήκα στο My Style Rocks για να εκπροσωπήσω την γενιά μου, να δώσω κουράγιο σε όσες μεγαλώνουν (είναι ευλογία να μεγαλώνεις) και να αποδείξω ότι το στιλ δεν έχει ηλικία. Να μην χάνουμε το κέφι μας, να ακολουθούμε τα όνειρά μας και να αντιμετωπίζουμε την ζωή κι όσα μας φέρνει με θετική σκέψη».