H Μαρία Σολωμού, Φωτογραφία: NDP photo agency
H Μαρία Σολωμού, Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM MOMENTS

«Μου λείπει αυτή η ανεμελιά» -H Μαρία Σολωμού θυμάται τον εαυτό της 25 χρόνια πριν με μια φωτογραφία


Η Μαρία Σολωμού είναι έτοιμη να υποδεχτεί το 2019 και μοιράζεται σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της στo Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν. Τότε που η Μαρία Σολωμού ήταν γύρω στα 20 και χαμογελούσε ανέμελα. 

Η φωτογραφία της Μαρίας Σολωμού στο Instagram συνοδεύεται από ένα κείμενο της ίδιας που σημειώνει μεταξύ άλλων τις επιθυμίες της για την χρονιά που έρχεται.

Ευτυχία, υγεία και ανεμελιά. Αυτά τα τρία πράγματα επιθυμεί η Μαρία Σολωμού να της φέρει το 2019.

«Να ένα κορίτσι!!! 25 χρόνια πίσω σε κάποιες διακοπές χαμογελάει ανέμελα ….φωτογραφία τραβηγμένη με φιλμ,τυπωμένη σε χαρτί, φυλαγμένη σε άλμπουμ!!!τοσο παλιά …μου λείπει αυτή η ανεμελιά, τότε που οι ευθύνες και τα προβλήματα ήταν των «μεγάλων» και όχι δικά μας ….τότε που το μόνο που μας ένοιαζε ήταν πως θα διασκεδάσουμε το βράδυ, τότε που δεν ξέραμε «τι θα γίνουμε όταν μεγαλώσουμε», τότε που είχαμε άγνοια κινδύνου, τότε που ήταν όλα εύκολα…. την κρατάω αυτή τη στιγμή, την κουβαλάω μαζί μου, στο κουτάκι σε μια γωνία του μυαλού μου να μου θυμίζει πως πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή, σαν να είναι μοναδική!!!! Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να είναι γεμάτος από τέτοιες στιγμές …. μόνο χαρά, ευτυχία και πολύ πολύ υγεία παρακαλώ»! έγραψε η Μαρία Σολωμού.

Δείτε εδώ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Να ένα κορίτσι!!! 25 χρόνια πίσω σε κάποιες διακοπές χαμογελάει ανέμελα ....φωτογραφία τραβηγμένη με φιλμ,τυπωμένη σε χαρτί ,φυλαγμένη σε άλμπουμ!!!τοσο παλιά ...μου λείπει αυτή η ανεμελιά ,τότε που οι ευθύνες και τα προβλήματα ήταν των «μεγάλων» και Οχι δικά μας ....τότε που το μόνο που μας ένοιαζε ήταν πως θα διασκεδάσουμε το βράδυ ,τότε που δεν ξέραμε «τι θα γίνουμε όταν μεγαλώσουμε»,τότε που είχαμε άγνοια κινδύνου ,τότε που ήταν όλα εύκολα.... την κρατάω αυτή τη στιγμή ,την κουβαλάω μαζί μου,στο κουτάκι σε μια γωνία του μυαλού μου να μου θυμίζει πως πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή ,σα να είναι μοναδική!!!!Ευχομαι ο καινούριος χρόνος να είναι γεμάτος από τέτοιες στιγμές .... μόνο χαρα ,ευτυχία και πολύ πολύ υγεία παρακαλώ!!!!!!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Solomou (@mariasolomou_official) στις 31 Δεκ, 2018 στις 1:31 πμ PST

Διαβάστε επίσης: Μαρία Σολωμού: «Η μόνη υποχρέωση που έχω, είναι να αρέσω στον εαυτό μου»

«Βερβερίτσα» -Η Μαρία Σολωμού με ροζ μαλλιά μόλις έκανε μία από τις καλύτερες μεταμορφώσεις της