Η Χάλι Μπέρι στις Χρυσές Σφαίρες, Φωτογραφία: ΑP images/Jordan Strauss
Η Χάλι Μπέρι στις Χρυσές Σφαίρες, Φωτογραφία: ΑP images/Jordan Strauss
RED CARPET

Η Χάλι Μπέρι με αποκαλυπτική μπορντό τουαλέτα στις Χρυσές Σφαίρες


Η 76η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών πραγματοποιήθηκε στο Μπέβερλι Χιλς και οι λαμπερές παρουσίες του Χόλιγουντ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί. 

Μία εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν αυτή της Χάλι Μπέρι, η οποία εμφανίστηκε στην εκδήλωση με αποκαλυπτική τουαλέτα του σχεδιαστή Zuhair Murad.

Πρόκειται για τον σχεδιαστή μόδας από το Λίβανο που λατρεύουν όλες οι celebrities του Χόλιγουντ και που τις δημιουργίες του επιλέγουν, ανάμεσα σε πολλές, οι Τζένιφερ Λόπεζ, Μπιγιονσέ, Σακίρα, Τζένιφερ Ανιστον, Κέιτ Χάντσον και Μπλέικ Λάιβλι.

H 52χρονη Χάλι Μπέρι ήταν εκθαμβωτική στο κόκκινο χαλί και τράβηξε όλα τα βλέμματα. Φορώντας μπορντό πέδιλα του ιταλικού οίκου Loriblu και χρυσά κοσμήματα του οίκου Roberto Coin έκανε την παρουσία της αισθητή στις Χρυσές Σφαίρες. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΑP Images
ΑP Images

Η Χάλι Μπέρι έχει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ωραία και καλογυμνασμένα κορμιά του Χόλιγουντ.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός ακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό τη δίαιτα Keto σε συνδυασμό με εντατική άσκηση με personal trainer.  

Τρώει συγκεκριμένες ώρες, δηλαδή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το απόγευμα ή από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ.

ΑP Images
ΑP Images
Apimages
Apimages
apimages
apimages
apimages
apimages