Η Νίνα Παπαϊωάννου στο My Style Rocks/ Φωτογραφία: trendsurvivor/ Instagram
Η Νίνα Παπαϊωάννου στο My Style Rocks/ Φωτογραφία: trendsurvivor/ Instagram
ΣΤΟ ΜΥ STYLE ROCKS GALA

Νίνα Παπαϊωάννου: Η κοσμική Αθηναία του Μy Style Rocks στα παρασκήνια με τον γιο και την κόρη της


Η Νίνα Παπαϊωάννου είναι το πρόσωπο που άλλαξε τις ισορροπίες και έφερε την απόλυτη ανατροπή στο My Style Rocks της φετινής σεζόν.

Πριν από λίγες ημέρες, η ίδια μίλησε στη BOVARY για τους λόγους που την οδήγησαν στη συμμετοχή της στον fashion διαγωνισμό του ΣΚΑΪ:

«Είμαι lifestyle blogger στο trendsurvivor.com από το 2010, αλλά ασχολούμαι με τη μόδα και στιλ από μικρή -έχω σπουδάσει marketing κι έχω κάνει πολλές, διαφορετικές δουλειές από αυτοκίνητα και δημοσιογραφία μέχρι κεριά. Το blog με βοήθησε να μπω ενεργά στη μόδα σαν 50+ influencer ειδικά στο εξωτερικό. Μπήκα στο My Style Rocks για να εκπροσωπήσω την γενιά μου, να δώσω κουράγιο σε όσες μεγαλώνουν (είναι ευλογία να μεγαλώνεις) και να αποδείξω ότι το στιλ δεν έχει ηλικία. Να μην χάνουμε το κέφι μας, να ακολουθούμε τα όνειρά μας και να αντιμετωπίζουμε την ζωή κι όσα μας φέρνει με θετική σκέψη».

Οι επιχειρήσεις και η μόδα, είναι μόνο δύο από τις πτυχές της ζωής της.

Η πιο σημαντική είναι η οικογένειά της: τα δύο της παιδιά, 27 και 28 ετών, την στηρίζουν σε κάθε της βήμα. Το ίδιο κάνει κι εκείνη. 

H Νίνα Παπαϊωάννου ποζάρει με το παιδιά της στα παρασκήνια του My Style Rocks Gala/ Φωτογραφία: trendsurvivor/ Instagram
H Νίνα Παπαϊωάννου ποζάρει με το παιδιά της στα παρασκήνια του My Style Rocks Gala/ Φωτογραφία: trendsurvivor/ Instagram

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η  Νίνα Παπαϊωάννου δημοσίευσε μια φωτογραφία ποζάροντας με το Νίκο και τη Νίκη Σβόλου.

Η κόρη της και ο γιος της βρέθηκαν στα παρασκήνια του διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΪ, την βραδιά του My Style Rocks Gala γι’αυτή την εβδομάδα.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Μετά το Gala Top Models σαν Lauren Hatton με τα παιδάκια μου».

Δείτε την δημοσίευση: 

 

 

Δύο ακόμα φωτογραφίες που έχουμε δει με τα παιδιά της στο Instagram τις ημέρες των γιορτών: