celinedion/Instagram
celinedion/Instagram
VIRAL

Οταν έκλαψε η Celine -H έντονη συγκίνηση στο σόου του οίκου Valentino


Οταν η τέχνη ακουμπά την ψυχή, τα συναισθήματα που προκύπτουν από αυτή την ένωση, είναι καταλυτικά.

Ενα μουσικό κομμάτι, ένας πίνακας ζωγραφικής, ένα γλυπτό, ένα ποίημα μπορούν να προκαλέσουν ψυχική ανάταση σε όποιον αφεθεί στην μαγεία τους. Το ίδιο μπορεί να καταφέρει και η μόδα.

Μια επίδειξη μόδας μοιάζει με αέρινη χορογραφία: η υψηλή ραπτική είναι το όχημα για ταξίδια του μυαλού που ακόμα και η πραγματικότητα αδυνατεί να υλοποιήσει.

Το σόου του οίκου Valentino στην Εβδομάδα Yψηλής Ραπτικής στο Παρίσι θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη όσων το παρακολούθησαν.

Ο Pierpaolo Piccioli κατάφερε να τους συνεπάρει με τις δημιουργίες του: τόσο που δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια τους. Ανάμεσα σε όσους έδειξαν την έντονη συγκινησιακή τους φόρτιση ήταν και η Celine Dion.

Yπάρχει ένα βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η ερμηνεύτρια «λυγίζει» στη θέα των δημιουργιών που εξυμνούν το μεγαλείο της υψηλής ραπτικής.

 

 

Σκουπίζει διακριτικά τα μάτια της με ένα χαρτομάντιλο και με την αντίδρασή της αυτή δείχνει την δύναμη των συναισθημάτων που γεννά η μόδα, η δημιουργία, το όνειρο.

Η ομορφιά του σόου του οίκου Valentino ήταν σχεδόν «μη διαχειρίσιμη» για πολλούς από τους παρευρισκόμενους. Η εικόνα της Celine να δακρύζει από δέος μπροστά στο θαύμα της υψηλής ραπτικής έγινε viral. Το ίδιο και η αισθητική αξία του σόου.