Η Ειρήνη Ερμίδου στην οντισιόν του GNTM/ Φωτογραφία: gntmgr/ Ιnstagram
Η Ειρήνη Ερμίδου στην οντισιόν του GNTM/ Φωτογραφία: gntmgr/ Ιnstagram
Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

H Eιρήνη Ερμίδου του GNTM στην ιταλική Vogue -Έκοψε τα μαλλιά της και η αλλαγή της εντυπωσιάζει


Yπάρχει ένας άτυπος κανόνας που συνεχώς επαληθεύεται στα ελληνικά reality: την μεγαλύτερη προβολή δεν την απολαμβάνουν οι νικητές τους αλλά κάποιοι άλλοι διαγωνιζόμενοι.

Αυτοί που έκαναν αίσθηση με την παρουσία τους, που είχαν το θάρρος της γνώμης τους και κάτι ιδιαίτερο που τους ξεχώριζε από τους υπόλοιπους, που θεωρήθηκαν ακόμα και αουτσάιντερ.

Το Greece’s Next Top Model, από το πρώτο του κιόλας επεισόδιο, κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και κάποιες από τις διαγωνιζόμενές του απέκτησαν φανατικό κοινό από την πρώτη τους εμφάνιση στις οντισιόν.

Μια από τις κοπέλες που μπήκε στο παιχνίδι, διαγράφοντας την δική της πορεία, ήταν και η Ειρήνη Ερμίδου. Η Ειρήνη άκουσε πολλά σχόλια για την εμφάνισή της και την γενικότερη στάση της στο παιχνίδι: το ιδιαίτερο στιλ της, για κάποιους, ήταν σε απόλυτη αντίθεση με το στιλ των υπόλοιπων συμπαικτριών της. Η Ειρήνη, εξαρχής, δήλωσε την λατρεία της για το ποδόσφαιρο (σσ. είδωλό της είναι ο Ρονάλντο) και την απόλυτη άγνοιά της για τον κόσμο του μόντελινγκ.

Μετά την συμμετοχή της στον διαγωνισμό, η Ειρήνη Ερμίδου δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο: μόλις έκανε την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση, έχοντας κόψει πολύ κοντά τα μαλλιά της.

Η Ειρήνη πόζαρε για λογαριασμό του Cake Mag(azine) και το αισθητικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. Το styling έχει την υπογραφή του Χάρη Σταματόπουλου, τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Ρένος Πολίτης και το μακιγιάζ η Ηλιάνα Μαυροειδάκου (Ιli Mavroidakou).

Αυτή η ανάρτηση της Eιρήνης δείχνει ότι η φωτογράφισή της για το Cake Magazine προβλήθηκε μέσα από το site της Vogue στην ιταλική του έκδοση.

 

 

 

Δείτε φωτογραφίες από τον επίσημο λογαριασμό του περιοδικού στο Instagram: