Splash/Ideal Image
Splash/Ideal Image
STYLE ICONS

Ένα κοστούμι, δύο διαφορετικά στιλ -Βικτόρια Μπέκαμ και Ολίβια Παλέρμο φόρεσαν το ίδιο κόκκινο power suit


Αυτό που ενώνει τις γυναίκες με στιλ δεν είναι τόσο η αγάπη για τη μόδα, όσο η επιθυμία να εξελίσσουν συνεχώς τον εαυτό τους και να αναζητούν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. 

Δύο trendsetters που δεν επαναπαύονται εύκολα μάς δείχνουν με δύο πρόσφατες εμφανίσεις τους την δύναμη ενός συνδυασμού που δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης για την γοητεία που εκπέμπει.

Power suits: το κοστούμι που φορούν οι πιο ενημερωμένες γυναίκες της μόδας. Oι fashion influencers «ορκίζονται» στην γοητεία του.

To street style μάς τροφοδοτεί συνεχώς με ιδέες για να το υιοθετούμε με στιλ στις all day εμφανίσεις μας.

Ένα κοστούμι ένωσε δύο γυναίκες της μόδας. Η μία το σχεδίασε (και το φόρεσε). Η άλλη το εμπιστεύτηκε για την εμφάνισή της σε βραβεία αφιερωμένα στη μόδα (στα Fashion Awards που πραγματοποιήθηκαν πριν από έναν μήνα).

Μιλάμε για την Βικτόρια Μπέκαμ και την Ολίβια Παλέρμο.

Το κόκκινο κοστούμι με την υπογραφή της Βικτόρια Μπέκαμ από την Pre Spring-Summer συλλογή της για το 2019, φορέθηκε από την σχεδιάστρια πριν λίγες ημέρες σε μια βροχερή ημέρα στη Νέα Υόρκη.

Η Βικτόρια το συνδύασε με ένα πουκάμισο με διαφάνεια. Μοναδικά αξεσουάρ της; Τα γυαλιά της -που δεν αποχωρίζεται ποτέ- και η ομπρέλα της.

To look της Βικτόρια: 

Splash/ Ideal Image
Splash/ Ideal Image

Λίγες εβδομάδες πριν, η Ολίβια Παλέρμο επέλεξε για την εμφάνισή της σχεδόν το ίδιο σετ (με πολύ μικρές διαφοροποιήσεις) και το συνδύασε με μαύρο τοπ και clutch.

 

Splash/ Ideal Image
Splash/ Ideal Image

 

H δημόσιευση της Ολίβια στο Instagram με αναφορά στο σύνολο της Βικτόρια: 

 

 

Το κοστούμι με την υπογραφή της Βικτόρια: 

 

Το κόκκινο με την ζωηράδα και την επιβλητικότητά του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Το σακάκι είναι το must-have κομμάτι των γυναικών με στιλ. Το ψηλόμεσο παντελόνι είναι το ρούχο που κολακεύει το σώμα και χαρίζει ύψος.

Γι’αυτούς τους λόγους, από μας είναι «ΝΑΙ!».