gordongram/Instagram
gordongram/Instagram
H EKΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Xαμαιλέων -Ο Γκόρντον Ράμσεϊ μεταμορφώθηκε για την εκπομπή του κι έγινε μη αναγνωρίσιμος


Πολυτάλαντος και πολυσχιδής: δύο χαρακτηρισμοί που μπορούν να περιγράψουν εύστοχα το «φαινόμενο» Γκόρντον Ράμσεϊ.

Για τον σεφ, η μαγειρική είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

Γι’αυτό και εξαντλεί όλη του την αυστηρότητα σε ό,τι έχει να κάνει με το πεδίο της γαστρονομίας.

Η προχειρότητα τον ενοχλεί, ο ερασιτεχνισμός από επαγγελματίες σεφ τον βγάζει εκτός εαυτού. Γι’αυτό και όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του κι έχουν μαθητεύσει κοντά του, δεν ξεχνούν εύκολα τις απαιτήσεις του και την εμμονή του στην τελειότητα.

Η εκπομπή του «24 Ηοurs to Hell And Back» έχει δείξει επανειλημμένα ότι ο σεφ πέρα από γαστρονομικές γνώσεις και εμπειρία, έχει και αστείρευτο (υποκριτικό) ταλέντο.

Για τις ανάγκες της εκπομπής του, υποδύεται διαφορετικούς χαρακτήρες ώστε να μην γίνεται αντιληπτός στα εστιατόρια που επισκέπτεται.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ κάθεται στο τραπέζι, απολαμβάνει το γεύμα του και κανείς δεν αντιλαμβάνεται την παρουσία του. Kάθε εστιατόριο που επισκέπτεται o σεφ έχει 24 ώρες στη διάθεσή του για να αλλάξει την τακτική του και να διορθώσει τα λάθη του.

gordongram/Instagram
gordongram/Instagram

Ο χαρακτηρισμός «χαμαιλέων» δικαιωματικά του ανήκει.

Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής, ο σεφ μεταμορφώνεται σε άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας: με την βοήθεια των σπέσιαλ εφέ και του μακιγιάζ, έπλασε έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα.

Δείτε το βίντεο που ο ίδιος μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας τα στάδια της μεταμόρφωσής του: 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο chef γίνεται αγνώριστος για τις ανάγκες της εκπομπής